TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carina Bergs sorg över varannan vecka-livet med sonen Holger

08 dec, 2021 
CARINA BERG, KRISTIAN LUUK
Carina Berg är mamma till tre barn. Sonen Holger har hon tillsammans med ex-maken Kristian Luuk och därför är sonen bara hos Carina varannan vecka. Nu berättar Carina om saknaden.
– Jag är lite ledsen idag, säger hon i podden Gynning & Berg – hittar sig själva.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg och Kristian Luuk var ett av Sveriges kändaste par under deras 12 år ihop. Under åtta av de åren var de även gifta, men sedan gick de skilda vägar.

Tillsammans har de sonen Holger, som idag bor varannan vecka hos sina föräldrar.

Efter skilsmässan från Kristian Luuk fann Carina kärleken i fotbollsproffset Erik Berg. Idag är de gifta och har barnen Otto och Juno tillsammans. I podden Gynning & Berg – hittat sig själva, som Carina har ihop med vännen Carolina Gynning pratar hon ofta om barnen och livet som trebarnsmamma.

Carina Berg om sonen Holger

I det senaste avsnittet av den populära podden berättar Carina om ett tufft moment som har just med sonen Holger att göra. När de var ute och promenerade på stan hela familjen så ville Carina ta Holgers hand och hålla honom i handen. Detta var dock inget som Holger ville och när Carina berättar om situationen kan hon knappt hålla tillbaka tårarna.

Annons

– Han drar undan handen, nej nu börjar jag grina, säger Carina i podden brister ut i gråt och fortsätter:

– Så tittar han på mig och säger "mamma jag är stor nu", och det var både fint och jobbigt på samma gång, försöker Carina få fram mellan tårarna.

Sorgen över varannan vecka-livet med 12-årige Holger

Men att Holger börjar bli en stor kille nu är inte det enda som bekymrar Carina. Alltid när det är dags för Holger att vara en vecka hos sin pappa är det en sorg som infinner sig hos Carina. Nu berättar hon:

– Jag är lite ledsen idag, säger Carina i podden och fortsätter:

– Jag har Holger-ont-i-magen. För dels så är det bytesdag, då är jag alltid ledsen. I morse så tittade han på mig när han skulle gå, så sa han ”vi ses ju om en vecka redan!” och jag bara ”usch förlåt att du ska behöva tänka på mig”.

Även om Carina Berg är ledsen när det är bytesdag så biter hon ihop.

– Jag klarar mig, det är bara det att det är så jävla mysigt när du är här och jag längtar alltid efter dig. Men jag tycker att det är så skönt att du ska till din glada fina pappa nu, och lyckost honom som får njuta av dig. Men jag sätter ju ändå Holger i en sits där så jag skäms lite, säger hon i podden.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons