Carina Bergs skam efter utbrottet mot sonen Holger

Carina Berg

Foto: TT
Carina Berg har sönerna Holger och Otto och i magen ligger ett tredje barn.
Carina och Holger har en nära relation men nu berättar hon om ett beteende som hon ibland har mot honom.
”Jag skäms direkt”, säger Carina i podden Gynning & Berg – hittar sig själva.

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 31, är föräldrar till sonen Otto och nu väntar de sitt andra gemensamma barn. Om allt går som det ska beräknas den lilla i magen komma nu till våren, och den nya familjemedlemmen verkar mer än välkommen.

Carina har även sonen Holger, 10, från det tidigare äktenskapet med Kristian Luuk, 54.

Carina och Holger har en nära relation till varandra och de hittar gärna på roliga saker på egen hand. När Holger fyllde år i september så fick han en överraskning i present av sin mamma. Överraskningen var att åka iväg till Kolmården och njuta av en helg på hotellet vid djurparken.

Presenten var uppskattad både från Holgers håll, men även Carinas då hon fick massa tid till att bara njuta och slappna av.

LÄS MER: Carolas nya drag med dottern Zoe gör följarna överlyckliga

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carina Bergs heta temperament

Tillsammans med den goda väninnan Carolina Gynning driver Carina podden Gynning & Berg – hittar sig själva. I podden pratar de om allt som rör deras vardag och lyssnarna får ofta ta del av helt nya sidor hos de två profilerna.

I det senaste avsnittet berättar Carina om en sida av henne som många nog inte visste om, inte ens Gynning kände till den. Det är nämligen så att Carina har ett hett temperament – något hon ärvt från sin pappa.

– Asså han (Carinas pappa reds.anm) hade ju väldigt lätt för att gå från 0-100 i ilska och tyvärr har jag faktiskt också blivit så, säger Carina i podden.

Det är när hon har sina sämsta stunder som ilskan kommer fram, till exempel när hon är trött. Men nu berättar hon om skammen när hon tar ut ilskan på andra, särskilt på Holger.

– Jag hatar när jag blir sådär arg. Typ när jag blir förbannad på Holger för något som inte var meningen, det är min sämsta sida tycker jag, förklarar Carina.

Carina Berg och Erik Berg

Carina Berg och maken Erik Berg.

Foto: TT

Ilskan går ut över sonen Holger

Hon kallar ilskan för ”arget” och nu är hon rädd att även Holger skulle ha ärvt det beteendet.

– När han var kanske 6 år så märkte jag att han nog har ärvt det här från mig, för då spelade han på ipaden nån oskyldig bana och så gick det inte som han ville i den, så då bara tog han ipaden och skallade den så att den går i tusen bitar, förklarar Carina.

Men trots det heta temperamentet som både Carina och Holger verkar ha fått så är de däremot väldigt snabba med att säga förlåt efter. Men beteendet är dock något som Carina skäms över.

– Jag säger alltid förlåt och att det var en överdriven reaktion av mig, förlåt förlåt. Förlåtet kommer väldigt fort, för jag skäms direkt. Jag är väldigt bra på att säga förlåt, och det har också gjort att Holger blivit bra på det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Carina Berg och Erik Bergs oro efter tidigare missfallet

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om svårigheterna under graviditeten

SENASTE NYTT!