LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg stoppas från att flytta – kaoset med maken Erik: ”Väldigt svårt”

11 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster närbild på Carina Berg och till höger syns Carina Berg ihop med hennes man Erik Berg.
Carina Berg har tidigare berättat hur hon tröttnat på Sverige och vill fly utomlands.
Men nu är utlandsflytten kraftigt uppskjuten.
– Vi deppade ihop, säger hon i podcasten Gynning och Berg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian LuukBrand logo
Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian Luuk

Den folkkära programledaren Carina Berg, 46 har varit högaktuell det här året med att bland annat programleda Melodifestivalen. Hon driver också podcasten Gynning och Berg tillsammans med sin bästa vän Carolina Gynning, 45, som släpper avsnitt varje vecka.

Carina har tidigare berättat om hennes önska att flytta utomlands. Den största anledningen till att hon vill flytta är att hennes egna humör påverkas negativt. Hon som egentligen är en glad person märkte att bitterheten tog över allt mer.

– Det här senaste året tog faktiskt knäcken på mig. Och jag är så trött på att höra mig själv gnälla över smutsiga overaller och regn i sidled och: ”Fan det blev piss i helgen med”, sa hon i Fördomspodden.

Därför kan inte Carina Berg flytta utomlands

Men nu blir det ingen flytt utomlands för Carina Berg och hennes familj, något hon berättar om i Gynning och Berg.

Carina Berg är gift med den före detta fotbollsspelaren Erik Berg, 35. Tillsammans har de barnen Juno, 3, och Otto, 4. Carina har även sonen Holger, 15, tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 57.

Annons

Och det är just barnen som ställer till det med utlandsflytten. I podcasten berättar Berg att flytten är kraftigt uppskjuten på framtiden, där Carolina Gynning fyller i att det i Portugal var problem med skolan för Holger och i Spanien för Juno.

– Att ha barn i åldrarna femton till tre visar sig vara väldigt, väldigt svårt att få in i ett och samma typ av skolsystem. Vi deppade ihop lite där.

Carina och Erik Bergs framtidsplaner

Carolina Gynning svarar att Berg inte ska hålla på att föda nya barn. Det är ute, i alla fall enligt skolsystemen i Spanien och Portugal, menar hon.

– Nu kommer det inga fler barn, men de jag redan har, det är inte mycket att göra åt. Men vi kom på att det här kan vi göra sen, säger Berg och håller med Gynning om att de har hela livet på sig.

Carina Berg är trots de inställda planerna positivt inställd, och berättar att hon har jobbat på sitt förhållningssätt i livet.

– Istället för att tänka ”åh, vad mycket skit det är nu” tänker jag ”undra vad det är för spännande bakom hörnet”.

Carina Berg och Carolina Gynning sitter i en soffa under en tv-intervju.
Carina Berg och Carolina Gynning i tv-programmet Tilde.Foto: TT

FOTO: TT

Annons