LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Berg i tårar efter skräckhändelsen med Carina: ”Kan inte prata om det”

19 jan, 2024 
För ett och ett halv år sedan fick Carina Berg ett epileptiskt anfall, något som skrämde maken Erik rejält.
Nu berättar Carina om händelsen.
– Vi kan fortfarande inte prata om det, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Carina Berg, 46, och maken Erik Berg, 34, lever idag ett familjeliv i hus med tre barn. Tillsammans har de sonen Otto, född 2019 och dottern Juno, född 2021.

Carina Bergs skräckhändelse i matbutiken: ”Sedan minns jag inget mer”

Det är Bergfeldt som leder in på ämnet.

– Du har ju jobbat hårt i många år, men för ett och ett halvt år sedan så tog det tvärstopp. Vad hände?

– Jag var påväg hem från jobbet och fick ett sånt blodsockerfall. Det är inget ovanligt, men jag ringer ändå Erik för jag fick vita blixtar framför ögonen, då kände jag att nu måste jag bara sitta ner en stund. Jag var bara 500 meter hemifrån

Annons

– Men jag tänkte att jag måste in och köpa juice på matbutiken. Jag stapplar dit och det bara far runt ögonen. Dörren öppnas till matbutiken och sedan minns jag inget mer.

Efter det minns Carina bara att hon vaknar upp på akuten.

– Jag ligger där och undrar om jag har kissat på mig. Jag tittar ner på mina ljusa mocka byxor och bara, ja, jag har kissat på mig.

Carina Berg om maken Eriks reaktion på händelsen: ”Tårarna bara rann”

Carina förklarar att det som hade hänt var att hon hade fått ett epileptiskt anfall, och beskriver det som att ”hela hjärnan var helt sönderbrunnen”. Efter det var hon kvar på sjukhuset i tre dagar innan hon fick komma hem.

– Hur tog din man det?

– Vi kan fortfarande inte prata om det. Om han tittar på det här kommer han att gråta. Han har svårt att återvända till den där dagen, säger hon och fortsätter:

–Han kom snabbt till sjukhuset och löste logistiken med barnen snabbt. Precis sekunderna innan han kom hade jag fått första svaret på första röntgen, så jag kunde slänga det på honom direkt, och tårarna bara rann.

FOTO: SVTPlay

Annons