LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Viktor svarar på följarnas oro – efter upptäckten i bilden på Carolina Gynning

16 maj, 2024 
Linn Seipel
Viktor philipsson och carolina gynning
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipsson lever ett drömliv på sin herrgård – men en ny bild får följarna att reagera.
Nu ger Viktor svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings heta avslöjande på Elle-galan: ”Kan tänka mig att ligga med...”Brand logo
Carolina Gynnings heta avslöjande på Elle-galan: ”Kan tänka mig att ligga med...”

Carolina Gynning och Viktor Philipsson lever tillsammans på en stor gård med närhet till natur och djur. Tillsammans tar de hand om sin gemensamma dotter Vilda samt Carolinas döttrar sedan en tidigare relation – Alicia och Adele.

På parets sociala medier ser man hur de verkar stormtrivas med livet på sin herrgård från 1800-talet. Och det förstår vi – det ser riktigt idylliskt ut, särskilt den här tiden om året!

Det stora gårdshuset är på otroliga 296 kvadratmeter och på tomten finnas även flera mindre hus. De har även ett stall samt mark på totalt fyra hektar. I stallet har de flera hästar som Carolina och hennes döttrar ofta syns rida. Nyligen lade hon upp flera bilder då hon beskrev tacksamheten över det hela.

Annons

Carolina Gynnings lycka på gården: ”Fjärilar i magen”

”Jag har svårt att förklara hur lycklig jag är just nu typ fjärilar i magen. Jag och Ballis har kommit så nära de senaste dagarna. Jag går ut till honom när alla sover i huset och bara står och myser. Idag red jag till och med utan hjälm… jag vet urdumt men jag glömde den för jag känner mig så trygg!!! Så tack livet för min bästa tid med gård och hästar och familj och mys”, skrev Carolina i inlägget på sin Instagram.

I kommentarsfältet är det flera som reagerar på hur härligt det ser ut. Andra blir desto oroligare – de menar att det är aldrig bra att rida utan hjälm!

”Glöm ej hjälmen C det kan rädda ditt liv, en sekund till en annan”, skriver en följare.

”Ser härligt ut , men…… glöm inte hjälmen. Det är en billig livförsäkring.”, skriver en annan.

Viktor Philipsson ger svar på tal: ”Orolig för hästen”

En tredje erkänner att det är lätt hänt!

”Hahaha vem har inte glömt hjälmen ibland under alla år på hästarna🤩 älskar att se er så fina”, skriver denna.

När Hänt kommer i kontakt med Viktor Phillipson

”Haha nej jag är inte orolig för det. Jag e mer orolig för hästen. Den borde ha hjälm.”, säger Viktor Philipsson i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons