ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Händelsen på Carolina Gynnings gård upprör – nu svarar hon på kritiken

23 jan, 2024 
CAROLINA GYNNING
Carolina Gynning är en riktig djurvän och hon värnar verkligen om alla sina djur som hon har på gården.
Men ett beteende har fått kritik – nu ger Carolina svar på tal!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, har nyligen flyttat till en stor herrgård från 1800-talet. I över åtta år hade Carolina varit på jakt efter den perfekta gården där hon och familjen kan leva ett idylliskt liv. Och i somras stod allt klart; hon hade äntligen funnit sin stora drömgård.

Gårdshuset är pampiga 295 kvadratmeter stort och det finns flera mindre hus samt en drängstuga med två rum och kök. Det finns stall samt mark på fyra hektar vilket motsvarar ungefär åtta fotbollsplaner samt flera tillhörande öar.

Carolina bor på gården tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 37, och deras gemensamma dotter Vilda, 2. Carolina har även döttrarna Alicia, 10, Adele, 9, från en tidigare relation.

Kritiken mot Carolina Gynning – efter djurkläderna

Men det är också en hel drös med djur som bor på gården! Förutom hundar, katter och höns har de också grisar på gården. Grisarna heter Håkan och Grisela.

Annons

Carolina har alltid värnat mycket om sina djur och vill såklart också att de ska se kul ut på bild. Av den anledningen klär hon gärna på sina djur i roliga kostymer.

– Jag har försökt ge Håkan och Grisela fleece. Men de bara skakar av sig det och det tycker jag är dåligt faktiskt, säger Carolina Gynning i sin podd.

Carina Berg menar att det inte är särskilt otippat att Carolina gillar att klä ut sina djur.

– Sedan du köpte gården kommer det ju in ett djur i veckan. Hur ofta klär du ut dem? För du har en aura av att klä ut dina djur, säger Carina i podden.

– Ja jag vet. Jag klädde ju ut hundarna vid jul och det gör jag varje år och jag får alltid ganska arga kommentarer om att man inte klär ut sina djur, det är djurplågeri liksom.

Carolina Gynning ger svar på tal – efter kritiken

När Carolina klär ut sina hundar brukar hon alltså få mycket kritik från följare som inte tycker att det är passande för ett djur att bli utklädd. Nu ger hon svar på tal.

Annons

– Men jag tycker inte att mina hundar, eller vad det nu är för djur, far illa. Dessutom frågade jag Gris-Linda när jag köpte grisarna "är det okej att jag klär ut Håkan och Grisela till jul och tar en kul bild?". Då sa hon "jaa gör det, det är ingen fara liksom", säger Gynning.

– Bara du inte tvingar dom att ha det varje dag, inflikar Berg.

– Nej, det är bara på bilder! Men du vet då tänker folk "Gynning har det på sina grisar dygnet runt, hon tvingar dem".

FOTO: Anna-Maria Nildén, Karin Törnblom/TT

Annons