LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg vill lämna Sverige – har tröttnat på allt

17 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Carina Berg har tröttnat på Sverige.
Nu vill hon istället fly utomlands.
– Jag vill inget hellre, säger hon i Fördomspodden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Carina Berg hade en minst sagt hektisk start på året. Det beror såklart på hennes gig som programledare för Melodifestivalen. Nu är hennes uppdrag slut och hon kan med stolthet lämna över facklan till Malin Åkerman och Petra Mede som ska leda Eurovision på hemmaplan.

Efter denna intensiva period kan man tänka sig att det är skönt för Carina att pusta ut och njuta av tillvaron med familjen. Men istället är det något annat som börjat gnaga i henne – drömmen om att bara lämna allt och flytta utomlands.

Carina Berg om flytten utomlands: ”Är så himla less”

Att vara småbarnsförälder i vårt svenska klimat innebär en hel del bök med ytterkläder. Detta är något Carina Berg har tröttnat på.

Nyligen gästade hon Fördomspodden där hon berättar om drömmen att bara fly landet för att slippa allt som har med overaller och regn i sidled att göra.

– Jag drömmer så mycket om att flytta utomlands, alltså jag vill inget hellre nu. Jag är så himla less, säger hon.

Annons

Den största anledningen till att hon vill flytta är hennes egna humör som påverkas negativt. Hon som egentligen är en glad person har märkt att bitterheten tagit över allt mer.

– Det här senaste året tog faktiskt knäcken på mig. Och jag är så trött på att höra mig själv gnälla över smutsiga overaller och regn i sidled och: ”Fan det blev piss i helgen med”. Jag är så trött på mig själv i det så jag tror att jag måste emigrera för att jag inte står ut med min egna gnäll.

Carina Berg har börjat spana efter familjens nya hemland

Så vart bär den eventuella flytten av? Carina drömmer om ett liv där hon kan ägna sig åt surfande och där barnen kan bli surfare. Det finns många ställen att välja på men det verkar som att Carina kanske har ägnat lite extra tid åt att kolla upp ett speciellt land.

– När som helst dör vi och då måste man göra något åt sin smygande bitterhet. Därför tänker jag: Portugal, kan det vara något?, säger hon med ett skratt.

FOTO: TT

Annons