Carina Berg om familjekampen med ex-maken Kristian Luuk

Carina Berg och Kristian Luuk
Kristian Luuk och Carina Berg skilde sig för fyra år sedan.
Sedan dess har de haft delad vårdnad om sonen Holger – nu berättar Carina om den tuffa familjekampen.
– Det har verkligen försvårat det, säger hon.
Annons

Det forna kändisparet Kristian Luuk, 53, och Carina Berg, 42, inledde sin kärleksrelation 2005 när de båda var programledare för Godnatt Sverige på TV4. Tre år senare gifte de sig i största hemlighet och 2009 föddes Kristian och Carinas första gemensamma barn, Holger, 10.

Annons

Programledarparet hade utåt sett ett stabilt äktenskap. Därför blev många människor chockade när de 2016 avslöjade att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev de i ett gemensamt uttalande vid tillfället.

Annons

Kristian och Carinas kärleksliv

Sedan dess har både Kristian Luuk och Carina Berg varit väldigt förtegna om uppbrottet. De har båda, vid separata tillfällen, berättat att det var en rejält tuff period.

Huruvida Kristian har inlett en ny relation efter skilsmässan är oklart. Det har cirkulerat en hel del romansryktet kring honom men programledaren har valt att hålla kärlekslivet privat.

Carina Berg har hittat kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. Makarna gifte sig för två år sedan och i julas föddes deras son Otto.

Ex-makarnas gemensamma son

Idag har Kristian och Carina delad vårdnad om sonen Holger. De har gemensamt bestämt sig för att inte lägga upp bilder på honom i sociala medier, vilket var något Carina Berg avslöjade efter att komikern Nour El-Refai, 32, efterfrågat en bild på Otto och storebror Holger tillsammans.

Annons

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina i en kommentar då.

Varken Kristian eller Carina har tagit med sig tioåringen på offentliga evenemang och därför har han heller inte fastnat på vimmelbilder.

Carina Berg om sonen Holger

I det senaste avsnittet av Carinas podcast, Gynning & BergHittar sig själva, som hon gör tillsammans med vännen Carolina Gynning, 41, berättar Carina om den tuffa familjekampen efter skilsmässan från Kristian Luuk.

– Jag tycker absolut att det är svårare att uppfostra när man inte gör det ihop, det har verkligen försvårat det. Jag känner hela tiden att jag borde bli bättre på att ställa krav, säger Carina Berg i podden.

Programledaren förklarar att hon tidigare har haft svårt att ställa krav på Holger men att han nu har  blivit mycket bättre på att hjälpa till hemma.

Annons

– Jag tror att vi har bråkat oss förbi den där perioden nu. Det blir ju lättare.

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…