Carina Bergs stöd till Carolina Gynning – efter nya beskedet

Carina Bergs stöd till Carolina Gynning – efter plötsliga uppbrottet
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gått skilda vägar. Efter det plötsliga erkännandet om uppbrottet stöttas Carolina nu av Carina Berg.
Annons

Under tisdagen bekräftade Carolina Gynning att hon och pojkvännen Viktor Philipson valt att gå skilda vägar, efter ett år ihop.

Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta”, skriver Carolina Gynning i ett meddelande till Aftonbladet.

Annons

Hon fortsätter:

Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat”.

Annons

Carolina Gynning har sedan sin tidigare relation med Alexander Lydecker barnen Alicia och Adele.

Carolinas kärlekssaga med Viktor

Carolina och Viktor träffades på krogen genom gemensamma vänner för drygt ett år sedan, och efter att de gjorde sin relation offentlig har Carolina bjussat på en hel del från deras kring deras kärlek i både podd, på Instagram och på Youtube.

Det har knappast undgått följarna att Carolina och Viktor verkat förälskade i, och lyckliga med, varandra.

Något hon delat med sig en hel del av är parets önskan om att få ett gemensamt barn. Hon och Viktor har försökt bli med barn i månader, utan resultat.

Annons

Nya beskedet

Än har hon inte delat med sig av uppbrottet från Viktor Philipson på sina egna sociala kanaler. Under dagen valde hon istället att dela ett inlägg på Instagram där hon berättar om glädjen över beskedet om att hon snart kommer att kunna ta sig ner till sitt paradis Ibiza igen.

Igår fick jag reda på att det nog äntligen är OK att åka tillbaks till min älskade ö Ibiza första Juli. Jag saknar öns magi och vad den gör med mig…. jag saknar friheten och lugnet och jag saknar alla mina underbara äkta Ibiza systrar så jag går sönder”, skriver hon i inlägget.

Bland kommentarerna får hon stöd från sin nära vän och podd-kollega Carina Berg, som skickar många röda hjärtan till Carolina.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…