TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Berg och Erik Bergs nya glädjebesked med sonen Otto

21 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Carina Berg och Erik Berg har sonen Otto tillsammans.
Nu visar tv-profilen upp deras familjelycka.
”Firar”, skriver hon.
Annons
Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födselBrand logo
Carina Berg i tårar i Bergs drömkåk – efter sonen Ottos födsel

Två år har gått sedan Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Berg tog det stora steget att bli man och hustru under ett vinterbröllop i Vemdalen. De hade då varit ett par i drygt ett år och hade förlovat sig bara några månader efter att de gjort kärleken officiell. Att de är upp över öronen förälskade i varandra går med andra ord in att missa, och enda sedan dagen de bestämde sig för att det är varandra de vill vara med har saker och ting gått fort.

Bara något halvår efter bröllopet avslöjade paret att de väntade sitt första barn ihop, och i december samma år föddes sonen Otto. På sociala medier har både Carina och Erik efter det visat upp sin familjelycka med den gemensamma sonen, men samtidigt har de också varit öppna med att resan dit inte varit helt enkel. Makarna hade nämligen kämpat ett bra tag för att bli gravida och Carina hade även drabbats av missfall på vägen. Men med den resan i åtanke blev glädjen därför extra stor när de i början av hösten kom med den fantastiska nyheten att deras familj nu ska växa ytterligare. Carina är nämligen gravid med deras andra gemensamma barn.

Annons

Men mitt i den stora glädjen att Otto ska bli storebror firar de också att han har lärt sig att gå. På Instagram visar tv-profilen upp den stora lyckan.

Carina och Erik Bergs lycka över sonen Ottos nya framsteg

Under barns första år händer det mycket och som många föräldrar kan relatera till är lyckan total när ens barn gör något framsteg. Under gårdagen hände det något som fick Carina och Erik att fira med två glas bubbel, och på hennes Instagram delar hon med sig utav den stora händelsen.

Inför sina drygt 300 000 följare kunde Carina igår visa upp sonens nya färdigheter. På hennes story kunde man nämligen se när Otto var uppe och traskade.

”Kvällspromenad och mamman och pappan ba wow”, skrev hon till bilden följt av massa emojiis med hjärtögon.

Foto: Instagram

Och i nästkommande bild visade hon hur hon tillsammans med Erik firade det stora framsteget.

”Sen firade vi! Medan promenadarn själv sov!”, skrev hon då till en bild på två glas bubbel.

Annons