Carina Berg bekräftar: Det blir en ny säsong av Bergs drömkåk

Carina Bergs glädjebesked om framtiden – 3 månader efter familjelyckan med Erik
De nyblivna föräldrarna Carina Berg och maken Erik gjorde succé med egna programmet Bergs drömkåk på Kanal 5 och Dplay.
Nu berättar Carina Berg om det glädjande beskedet för framtiden.
Annons

I höstas kunde vi följa Carina Berg och maken Erik Berg i renoveringarna av sitt nyköpta sommarhus i Stockholms skärgård i tv-serien Bergs drömkåk på Kanal 5 och Dplay.

Men det var inte bara ett idylliskt sommarhus som makarna såg fram emot då. Carina Berg var även gravid under inspelningarna av programmet, något som de blivande föräldrarna pratade en del om i programmet.

Annons

I slutet av säsongen råkade Carina Berg även avslöja könet på den lilla i magen, något hon inte gått ut med innan. Det var när Carina skulle testa den nya inredningen i det nyrenoverade badrummet som hon i all hast råkade säga:

– Bebispojken sparkade på min kissblåsa nu, som en slags signal.

Annons

I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, som Carina driver ihop med Carolina Gynning, menade dock Carina att det inte var någon större katastrof att hon råkat avslöja könet.

– Aja, det är ok. Det var ju antingen eller, sa Carina och Carolina Gynning tillade då:

– Men ändå, spännande för andra.

Och i slutet av december kom den lilla pojken till världen, en son som nu fått namnet Otto.

En ny säsong av Bergs drömkåk

Nu står det klart att det blir en ny säsong av Bergs drömkåk! Carina Berg skriver själv om den glada nyheten i ett inlägg på Instagram.

Annons

Jodå! Nog har vi ruttna byggnader och geggig trädgård så det räcker till en säsong två! I höst kommer Bergs drömkåk – andra sommaren på Kanal 5 och Dplay. Vi är så pepp! Vad kan gå fel liksom?

Och bland kommentarerna jublar tittarna nu!

Kanal 5 och Dplay bekräftar

Produktionen bekräftar för Hänt att en ny säsong av programmet är på gång.

Annons

“Det stämmer att det blir en säsong till av Bergs drömkåk. Det känns fantastiskt roligt att vi ännu en gång får följa Carina och Eriks alla härliga och galna projekt”, säger Maria Eriksson, exekutive producent för Bergs drömkåk på Discovery Networks Sweden.

Inspelningarna för säsong två av Bergs drömkåk börja snart, men fler detaljer om vad vi kommer att få se i programmet kan kanalen inte avslöja än. Inte heller vilket datum den kommer att ha premiär.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…