LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergs nya ord om skilsmässan från Kristian Luuk

27 jul, 2022 
Carina Berg och Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuk var under en tid sveriges hetaste programledarpar.
Men paret begärde skilsmässa 2016.
I podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva kommer nu Carina med nya uppgifter om skilsmässan från ex-maken.
Annons
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"Brand logo
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Carina Berg, 43, är den så populära programledaren som gjort allt från Berg flyttar in till Sommaren med släkten.

Hon var tidigare i ett äktenskap med även han programledaren och komikern Kristian Luuk, 56. De före detta makarna lärde känna varandra 2005 då de delade på programledarskapet för Godnatt, Sverige.

Senare blev de ett par och gifte sig 2008. Tillsammans fick de sonen Holger, 11. Men 2016 tog kärleken slut och de begärde skilsmässa.

Två år senare fann Carina kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Johansson, 33, och paret gifte sig och har nu två barn ihop – Otto och Juno.

Så är Carina och Kristians relation idag – efter separationen

Även om det förr så kända programledarparet Carina och Kristian gått skilda vägar så har hon i ett tidigare avsnitt av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med vännen Carolina Gynning, berättat att de än idag är goda vänner.

Annons

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen "Vi separerar men är goda vänner". Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..., sade Carina då och fortsatte:

– Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, avslutar hon.

Uppbrottet var inte lätt för Kristian heller, som vittnade om den tuffa tiden efter skilsmässan i radioprogrammet Karlavagnen år 2019.

De nya orden om skilsmässan

I det senaste avsnittet av vännernas podcast kommer de in på skilsmässor och Carina nämner att en separation med barn inblandade är jobbigare än om man inte har barn ihop.

– Det är ju skillnad på skilsmässa med barn och utan barn, för mig har det varit det iallafall, säger Carina och fortsätter:

– Jag har ju inte varit gift innan men jag har ju separerat innan jag separerade från Holgers pappa. Det blir ju en till person att ta hänsyn till.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons