LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas uppgivenhet efter flytten till Belgien med familjen

26 maj, 2021 
Mimmi Fouchenette
För drygt ett år sedan flyttade Carin da Silva med hennes familj till Bryssel, Belgien.
Flytten har varit lyckad fram tills nu – men nu inleder hon ett blogginlägg med orden: ”Är det ett skämt ???”.
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna härBrand logo
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

TV4-profilen Carin da Silva, 35, känner du säkert igen från det populära programmet Let's dance. Carin har inte varit med i dansprogrammet på flera år utan är idag aktiv med sin blogg och sin podcast Våra sanningar med Vivi & Carin.

TV4-profilens make Niklas Persson, 41, blev erbjuden ett jobb i Bryssel för mer en ett år sedan och därför bor Carin, Niklas, deras två söner Theo, 7, och Max, 3, och hunden Leia där nu. Familjen planerar att bo där de kommande fyra åren.

I ett blogginlägg från ett år sedan beskriver Carin om hur bra de första månaderna efter flytten har varit.

Det har varit ett väldigt bra år tycker jag!I början av 2019 hade vi ingen aning om att vi skulle avsluta året i ett helt annat land men så blev det och OJ vad glad jag är över det!!

Carin da Silva om besvikelsen över flytten till Bryssel

I Carins senaste blogginlägg öppnar hon upp sig om missnöjet med flytten till Belgien, eller rättare sagt, missnöjet med vädret i Belgien. Det har nämligen varit dåligt väder hela våren det har regnat tre veckor i sträck.

Annons

Förra året vid den här tiden hade vi sommar. Den kom i slutet av mars tillsammans med den första lockdown. Det var iof tur att väder var så fint då men det hade ju varit kul med liiiiiiite sol i år också. Det har tydligen inte varit så här dåligt väder i Belgien på 65 år……. Men nu sägs det att värmen ska komma i slutet av veckan. Det tror jag på när jag ser det!!!!

Carin fortsätter:

Det har på riktigt regnat konstant i 3 veckor nu. Tempen har legat runt 12 grader och solen har lyst med sin frånvaro. Någon gång har den kommit fram och då har man fått upp hoppet och sen, lika snabbt, har den försvunnit igen”.

Det är så otroligt tråkigt. Och iom att det fortfarande är mycket sommar stängt här finns det typ ingenting att göra. De flesta inomhusaktiviteterna som bowling, bio, lasergams, många museum mm är stängda och restaurangerna får bara ha uteserveringarna öppna så det är liksom hemma eller ute i regnet som gäller.”, skriver Carin i samma blogginlägg.

I blogginlägget förklarar Carin att vädret såg helt annorlunda ut förra året, då var det sommar vid den här tiden.

Carin da Silva står i regnet i Bryssel, 2021.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons