Camillas beslut inför bröllopet med Glenn Hysén: “Kommer inte”

Camilla Lendotts beslut kring efternamnen inför bröllopet med Glenn Hysén.
Snart ringer bröllopsklockorna för Glenn Hysén och kärleken Camilla Lendott. Nu avslöjar Camilla att paret bestämt sig för hur de ska göra med efternamnen.
Annons

Det tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, och Camilla Lendott, 50, träffades för första gången 2015 då de med gemensamma vänner såg en fotbollsmatch på en sportbar. Mötet skulle visa sig bli starten på deras kärlekssaga.

Drygt två år efter första mötet valde Glenn och Camilla att sätta en ring på varandras fingrar och förlova sig – och i augusti är det dags för bröllop. I mars kunde Hänt berätta att platsen för bröllopet blir restaurang Jungman Jansson, som ligger precis invid havet på Önnereds brygga i utkanten av Göteborg.

Annons

– Det stämmer. Bröllopet kommer också bli lite större än vad vi hade tänkt oss. Vi kommer bli nittio vuxna och tio barn. Men nu är det stopp, berättade Camilla Lendott då.

Annons

Exakt vilket datum det blir har paret inte gått ut med, men bekräftar nu att bröllopet kommer ske i slutet av augusti. I en intervju med GT berättar Camilla att nerverna börjar göra sig påminda nu när det bara är veckor kvar till den stora dagen.

– Vi satt med musiken häromdagen. När man går in i det börjar man nästan skaka lite grand. Det blir så påtagligt, för under planeringen har allt varit så långt borta, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Det känns jättenervöst. Jag är en känslomänniska också, så jag räknar med många tårar. Det är nästan så att jag gråter nu när jag pratar om det.

”Tillhör tvåsamheten”

Camilla Lendott avslöjar nu även att paret enats om hur de ska göra med sina respektive efternamn. Hon förklarar att Glenn behåller sitt efternamn, medan hon själv lägger till Hysén bland sina efternamn.

Annons

– Glenn kommer inte byta namn, det är hans varumärke, men jag har kommit fram till att jag tycker att man ska ha samma efternamn. Det tillhör tvåsamheten, säger hon.

Namnbytet kommer dock att ske först i mitten av nästa år. Innan dess ska de ge sig av på två olika resor – en till Kap Verde i november och en till Mexiko i februari. Den sistnämnda resan blir själva bröllopsresan, förklarar Camilla Lendott för GT.

Glenn Hysén var tidigare gift med Helena Hysén, 57, som han har tre barn med. De skilde sig 2011 efter 25 år tillsammans.

FOTO: TT/Tommy Holl, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…