Camilla Läckbergs okända relation med Let’s dance-profilen

Camilla Läckberg om okända relationen med Let's dance-profilen
Igår avslöjades några av de kändisar som kommer att vara med i nya säsongen av Let's dance i TV4.
Nu berättar författaren Camilla Läckberg om sin okända koppling till en av årets dansare.
”Så kul att äntligen få berätta”, skriver Camilla Läckberg.
Annons

Succéförfattaren Camilla Läckberg, 45, har många strängar på sin lyra. Efter att ha skrivit tio böcker i Fjällbacka-serien kom hon förra året ut med hämndromanen En bur av guld. Snart kommer dessutom uppföljaren, Vingar av silver.

Annons

Men Camilla är också en stjärna på dansgolvet. 2012 charmade hon tv-tittarna och juryn i TV4:s Let’s dance där hon och Kristjan Loouts hamnade på en fjärdeplats.

Camilla Läckberg i högform med danspartnern med Kristjan Lootus i Let´s dance.
Camilla Läckberg i högform med danspartnern med Kristjan Lootus i Let’s dance.

Författaren blev så förtjust i att dansa att hon efter Let’s dance fortsatte tävlingsdansa och var med i flera tävlingar.

Annons

Nu drar det ihop sig till en ny säsong av Let’s dance. I går avslöjades några av de kändisar som kommer att svänga sina lurviga i årets omgång.

Bland andra kommer Jan Björklund, 57, Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, och influencern Alice Stenlöf, 23, vara med.

Alice Stenlöf på Globen med Bianca Ingrosso.
Alice Stenlöf på Globen med Bianca Ingrosso.

Alice Stenlöf har tidigare hörts tillsammans med Bianca Ingrosso i podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B. Podden har varit mycket populär och Alice och Bianca har också haft en  showcast i Globen. Liveshowen blev en stor succé men i höstas lades podden ner.

Läckberg om okända kopplingen

Nu ska Alice Stenlöf prova på något nytt – nämligen att tävlingsdansa. Under måndagen skrev influencern på Instagram om utmaningen.

Annons

Hahahah OMG OMG OMG!!! Let’s Dance 2020 HÖRRNI!!!!! KLACKARNA I TAKET!!!!!” skriver en upprymd  Alice och får uppmuntrande tillrop från influencer-kollegorna Kenza  Zouiten Subosic och Molly Rustas.

Med sig som danspartner har hon Hugo Gustafsson som är ny i Let’s dance för i år. På sitt Instagram-konto skriver han om sitt nya uppdrag.

Fått äran att lära denna donna att dansa i vår!! Det blir… KUL”, skriver Hugo Gustafsson till ett klipp på sig själv och Alice Stenlöf.

Nu avslöjar Camilla Läckberg att hon faktiskt har en relation till Hugo Gustafsson. På Instagram avslöjar hon att de är släkt.

Sååå kul att äntligen få berätta! Min syssling (tremänning) Hugo Gustafsson är ny dansare i Let’s dance! Han dansar med Alice Stenlöf och vi i familjen håller tummar och tår för dem!” skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…