Camilla Läckberg stoppad – oväntade händelsen efter sjukdomen

Camilla Läckberg stoppad –  oväntade händelsen efter sjukdomen
Camilla Läckberg har stannats för kontroll – för coronaviruset.
På sin Instagram visar hon upp en bild på vad som hände henne i Italien.
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, är författaren som har sålt miljoner böcker världen över. Mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka.

När Hänt träffade Camilla Läckberg på Pascal Engmans bokrelease förklarade hon att hon tar mycket inspiration från sitt egna liv till sina böcker.

Annons

– Jag har ju alltid vävt in saker som vår familj varit med om. Det är därför andra föräldrar känner igen sig, det är därför föräldrarna tycker att det är roligt att läsa böckerna också. De känner igen sig i vår vardag, berättade hon då och fortsatte:

– Jag gräver alltid där jag står. Det är faktiskt det som har varit min framgångsfaktor tror jag om jag ska försöka analysera det. Jag plockar alltid från mig själv och gräver alltid där jag står.

Annons

På jobbuppdrag med Martina Haag

Nu är hon iväg på ett nytt jobbuppdrag tillsammans med Martina Haag. De har rest till Italien – där de överraskas av ett lite annorlunda bemötande på flygplatsen.

De stoppas för kontrollering av corona-viruset, då landet blivit drabbad av en snabb spridning av viruset. Enligt BBC är det kring 155 smittade i landet och av dessa ligger minst 26 på intensiven. Över 50 000 personer har ombetts att stanna inomhus på grund av smittorisken i de värst drabbade områdena i norra Italien. Att lämna de drabbade områdena utan tillstånd kan vara straffbart, skriver BBC.

”Inget säger ”Välkommen till Italien” som en Corona-kontrollering”, skriver Camilla Läckberg på Instagram till en bild från flygplatsen.

Följarna ifrågasätter författaren

Till bilden är det blandat med kommentarer, vissa skrattar åt det lite annorlunda välkomnandet – men majoriteten i kommentarsfältet verkar inte förstå författarens beslut att åka dit.

Annons

”Varför åka dit när man vet hur det är?”, skriver en.

”Hur kan man åka dit? Är det livsviktigt? Även om man inte blir sjuk själv så kan man bli en riktig smittbärare”, skriver en annan.

”Hur vågar ni åka?”, frågar en tredje.

FOTO: Instagram/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…