Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – bilderna visar

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg och Simon Sköld sålde sitt förra landställe för att slå till på en riktig lyxvilla för 25 miljoner kronor. Nu står miljonvillan klar och nu visar de upp huset efter den påkostade renoveringen.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, och maken Simon Sköld, 34, har varit gifta i fyra år. Det var under en hemlig ceremoni på landet som paret sa ja till varandra, men bara någon vecka senare tog de tag i saken även juridiskt och gifte sig i Svenska kyrkan i New York. Paret har dottern Polly tillsammans.

Deras landställe i Norrtälje var med andra ord ett av parets absoluta favoritställen. Det har även varit som en samlingspunkt för hela familjen. Innan Camilla träffade Simon var hon gift med kändispolisen Martin Melin, 54. Tillsammans med honom fick hon sonen Charlie, men Camilla hade även barnen Wilhelm och Meja från en tidigare relation.

Idag har Camilla en väldigt bra relation till Martin Melins ex-fru Christina Melin och Christina har tidigare berättat för Hänt om den trygga platsen på landstället utanför Norrtälje.

MODIGT! Martin Björk visar upp nya lyxvillan – köpte det utan att ha sett det

Sålde landet för 25 miljoner – köpte renoveringsprojekt

Men förra sommaren tog Camilla och Simon ett stort beslut – de säljer landstället i Norrtälje.

”Jo... En av dessa framtidsnyheter är - att vi nu säljer vårt FANTASTISKA lantställe i Spillersboda utanför Norrtälje”, skrev Camilla då på Instagram.

Landstället som såldes låg ute för 25 miljoner kronor, så det var ingen liten summa pengar som paret hade att röra sig med. Och i mitten av juni förra året stod det klart att makarna slagit till på en lyxvilla i Tyresö för 25 miljoner kronor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter totalrenoveringen – så ser lyxvillan ut nu

Däremot var det inte bara att flytta in – det var nämligen ett riktigt renoveringsprojekt de tagit på sig.

– Det behövs göras en del. Det är inte bara att måla om man säger så. Nu är det helt inplastat så man ser ingenting. Så vi har inte lagt upp så mycket bilder för det är bara en plastkub. Men vi hoppas att iallafall kunna börja flytta in där till sommaren, har Camilla sagt i Nyhetsmorgon.

Och under året har renoveringen pågått för fullt. Faktum är att det har byggts om och målats om, helt enkelt har det rustats upp rejält. Och nu står det äntligen klart och det är nu dags för familjen att flytta in i det stora huset med en rejäl tomtyta med sjötomt.

Se bilderna här!

Camilla Läckberg Instagram
Camilla Läckberg Instagram
Camilla Läckberg Instagram
Camilla Läckberg Instagram

LÄS OCKSÅ: MYSTISKT Magdalena Graafs ödesbesked – försvinner

LÄS OCKSÅ: ORO Amadeus berättar om sorgen för systern Zoe Häggkvist

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt