LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Björk visar upp nya lyxvillan – köpte det utan att ha sett det

26 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
Martin Björk
Martin Björk befinner sig på Gotland tillsammans med familjen.
På Instagram visar radioprofilen nu upp sitt och familjens nya boende – som de slog till på utan att ha sett det.
Annons
Jonna & Johanna grillar Martin Björk – i INTIMIT med JONNA & JOHANNABrand logo
Jonna & Johanna grillar Martin Björk – i INTIMIT med JONNA & JOHANNA

Martin Björk, 49, har länge varit ett välkänt ansikte för svenska folket. Han har synts och hörts inom såväl radio som tv, bland annat i radioprogrammet Vakna med NRJ samt kanal 5:s succéprogram, Fråga Olle.

Han har även sin egen Youtube-serie, Intimt med Björken, där han ställer privata frågor i varierande grad till olika svenska kändisar.

2004 gifte han sig med den förre landslagsstjärnan i fotboll, Tina Nordlund. Äktenskapet varade bara i fyra månader innan paret skiljde sig.

Senare samma år blev Martin tillsammans med artisten Lena Philipsson. Paret höll sedan ihop i fyra år innan de gick skilda vägar 2008.

Blev tvåbarnspappa tidigare i år

Idag är han tillsammans med Sara Arvidsson, 33, och i mars 2019 blev paret föräldrar till sonen Fabian. Tidigare i år blev paret även tvåbarnsföräldrar, efter att ha fått en dotter.

Äntligen valde du att titta ut. Som vi har längtat. Mamma gjorde ett grymt jobb o pappa hejade på hela vägen. Tre har blivit fyra. Välkommen till världen älskade dotter”, skrev Martin på sin Instagram.

Annons

Martin Björk är likt många andra aktiv på sociala medier och på Instagram har tv- och radioprofilen över 135 000 följare.

Där brukar 49-åringen dela med sig av allt i från små klipp från sin Youtube-serie till bilder på familjen i vardagen.

Visar upp sitt nya drömboende på Gotland

Nu har Martin valt att dela med sig ytterligare av något som händer i hans liv. Det handlar nämligen om att ha slagit till på ett nytt sommarställe. Huset ligger på Gotland och enligt Martin ska de inte ens ha sett huset innan de slog till. I ett inlägg på Instagram visar han nu upp det nyinköpta huset på Gotland.

Tänk att vi köpte det här underbara huset utan att först se det live. Med facit i hand ett helt rätt beslut enligt hela familjen. Vi älskar vårt nya landställe på Gotland”, skriver han.

Det är kanske inte allt för ofta som man köpet ett sommarställe utan att ens ha varit på en visning, men det finns även en annan detalj som nu förbryllar följarna.

Riktigt fint men största frågan är, vart är poolen?”, undrar en följare.

En pool är däremot något som verkar finnas i tankarna, men som helt enkelt får vänta.

Den kommer nästa säsong”, svarar Martin i en kommentar.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons