Camilla Läckbergs nya hem – bilderna visar stora förvandlingen

Camilla Läckbergs nya renovering
Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har bott i sin våning på Södermalm i Stockholm i lite mer än ett år. Nu visar de upp hur hemmet blev efter den stora renoveringen.
Annons

Det var i augusti 2017 som deckarförfattaren Camilla Läckberg, 44, och Simon Sköld, 31, hittade sin drömlägenhet, en etagevåning på Södermalm i Stockholm. Paret gifte sig under sommaren 2017 och bodde då i Camillas villa i Enskede.

När Camilla Läckberg och Simon Sköld köpte våningen började de omgående renovera den. Under renoveringen delade Camilla med sig av bilder från hur arbetet fortskred.

Annons

”Äntligen är lägenheten så gott som färdig. Någon skruv här, någon sista liten sorteringshög där, men i stort sett – klar! Och vi är så otroligt lyckliga över vårt nya hem”, skrev Camilla Läckberg på Instagram i mars förra året. 

Annons

Nu har de bott i sin  har bott i sitt hem i drygt ett år och Simon Sköld har delat med sig av före- och efterbilder på Instagram.

Lite mer bilder idag och på de första ser ni hur det ser ut idag & på de sista ser ni hur det såg ut när vi köpte den! Vi har verkligen köket och vardagsrummet som hemmets hjärta, vilket är ert favoritrum?”, skriver Simon Sköld på Instagram.

Stor skillnad efter renoveringen

På bilderna syns en tydlig skillnad mellan våningen för och efter kändisparets renovering. Innan hantverkarna släpptes loss på inredningen gick färgerna i brunt, mörkgrönt och trätoner.

På de nya bilderna har det skett en total förändring. Borta är de murriga tapeterna som ersatts med vit färg och konstfullt inramade svartvita fotografier på familjen. Köket hade tidigare gröna skåpluckor som nu bytts ut mot nya luckor i ljust grått. Väggarna har klätts med vitt kakel.

Annons

I våningen syns också många, små ljuskällor och de stora fönstren släpper in mängder med ljus i det stora vardagsrummet.

Simon Skölds följare gillar renoveringen.

Sååå snyggt! Älskar trägolvet, och väggen med de svartvita tavlorna”, skriver en person.

Annons

Vad fint att ni behöll fiskbensparketten. Älskar att ha fönster vid köksbänken! Ljusinsläpp är så viktigt, energigivande”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…