Camilla Läckbergs nya bild med barnen – egna orden om familjelyckan

Camilla Läckberg, Simon Sköld

Deckardrottningen Camilla Läckberg har fyra barn med tre olika män.
Det är därför inte allt för ofta som hela familjen är tillsammans samtidigt.
Men nu visar hon upp den stora familjelyckan.

Camilla Läckberg, 46, har många olika talanger. Efter att ha skrivit tio böcker i Fjällbacka-serien kom hon 2019 ut med hämndromanen En bur av guld. Förra året kom även uppföljaren Vingar av silver.

Under hösten har hon testat på något nytt och gett sig in i att göra en tv-serie. Såpa-serien Lyckoviken har visats under hösten, där bland andra Martin Stenmarck, 48, och Disa Östrand, 34, spelar huvudrollerna. Nu är Camilla högaktuell igen i och med seriens andra säsong som hade premiär i början av året.

– Det känns så otroligt kul att fler än jag verkar ha längtat efter såpa-genrens comeback. Jag är helt överlycklig av all fin respons jag har fått från tittarna efter premiären, sa Camilla Läckberg i ett pressmeddelande i höstas.

Camillas relation till barnens pappor

Camilla har fyra barn, med tre olika män. Tillsammans med Micke Eriksson fick hon sonen Wilhelm och dottern Meja. Men 2006 valde de tidigare makarna att avsluta sitt förhållande och fortsätta på separata håll.

Kort efter det fann Camilla kärleken på nytt, i Robinson-vinnaren och kändispolisen Martin Melin, 53. Tillsammans med honom fick hon sonen Charlie, 11.

Martin och Camilla var tidigare ett av Sveriges hetaste kändispar. Men 2014 valde de att gå skilda vägar efter fyra år som gifta. Trots uppbrottet har ex-makarna idag en fin relation till varandra. De har nämligen kunnat fortsätta att umgås även om känslorna svalnat och de båda gått vidare på kärleksplanet. Idag är Camilla tillsammans med kärleken Simon Sköld, 33, en relation som faktiskt uppskattas rejält av Martin.

LÄS MER: Carolina Gynning om Carina Bergs förskolebeslut

I podcasten Bathina – en podcast har Martin tidigare berättat om glädjen över att sonen Charlie har fått Simon i sitt liv.

– Han är hur cool som helst, Simon är svincool. Han är jättebra till Charlie, nästan så att han är hårdare än vad Camilla är. Så att det är bra att han finns. Vuxna manliga förebilder behövs och han är ju den, sa Martin då.

Stora familjelyckan med barnen

Simon Sköld och Camilla har dottern Polly, 5, tillsammans. Att hon skulle komma till världen var något som paret planerade för väldigt tidigt in i relationen. I en frågestund på Instagram har Camilla tidigare berättat om hur tankarna gått kring hennes graviditeter.

”I det första förhållandet hade vi varit ihop i sju år. I andra nåt år in. Och med Simon pratade vi om det efter tre veckor på grund av min ålder, och började försöka efter några månader”, svarade hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Simon och Camilla har även fått frågan om de är sugna på fler barn, men de båda verkar vara väldigt överens om att det räcker med barn nu.

Camilla är väldigt aktiv på sociala medier, men det är inte jätteofta som hon faktiskt lägger upp bilder där alla barnen är samlade. Med tanke på att de bor växelvis hos sina föräldrar är det kanske svårt att få till. Men nu har hon lyckats och i ett inlägg på Instagram visar hon nu upp den stora familjelyckan.

”Min förmögenhet”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg om hennes okända bror Kurt: ”Visste inte”

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om relationen mellan Camilla Läckberg och Christina Melin

Senaste nytt