Camilla Läckberg ryter ifrån efter kommentarerna om dottern Polly

Camilla Läckberg & dottern Polly

När Camilla Läckberg la upp en bild på dottern Polly fick hon motta stark kritik.
Nu sätter hon ner foten efter kommentarerna om dottern.
Blir fan mörkrädd”, skriver hon.

Tillsammans med Simon Sköld har deckardrottningen Camilla Läckberg dottern Polly. För ett tag sedan skulle hon vara med i ett luciafirande, men när Camilla la upp en bild på dottern i sitt nya lucialinne la följarna fokus på något helt annat än vad hon väntat sig. Under en bild på när Polly är utklädd till Lucia skriver hon:

”Tjej mycket gladare än hon ser ut här, över att fira Lucia idag. Hon kunde inte sluta titta på sig själv i spegeln helt fascinerat.”

Och i kommentarsfältet hugger folk direkt.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist avstängd från Tinder

”Har inte mamma ett strykjärn???”, skriver en följare.

”Nej men kära värld! Hur kan ni skicka iväg stackars barnet med skrynkligt linne??”, skriver en annan.

”Har du inte strykt linnet?! Minns hur jag stått på lucia och strukit linnen när döttrarna var små”, skriver en tredje.

Följarna reagerar alltså på att Polly har ett ovanligt skrynkligt linne på sig. Nu sätter Camilla ner foten efter kritiken mot dottern.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Camilla Läckberg svarar på kritiken mot dottern

Under en ny video på sin dotter i kläderna skriver hon:

”Läste kommentarerna nu under bilden på Polly i lucialinne. Och jag blir fan mörkrädd!!! Vilka ÄR ni gnälliga, dömande, kritiska kvinnor som till och med tar er rätten att tycka SYND om Polly? Herregud. Jag tycker synd om er. Som lever ett så snävt och litet liv så ni kopplar ett barns lycka till en struken skjorta. Och som är så ogina, elaka och inskränkta så ni glatt skuldbelägger andra föräldrar. Skäms. SKÄMS!!”

Hon fortsätter:

”Och for the record. Polly var så lycklig liten lucia imorse. Med ostruket nattlinne som dessutom var bak och fram. Men hon tyckte hon var världens finaste. Så nästa gång. Som jag sagt förut. Viska era idiotiska kommentarer i en burk. Sätt på locket. Och sätt burken längst in i skafferiet, bakom burken med inlagda ärtor. Slut på meddelandet.”

Och i kommentarsfältet kan man nu istället se flera kvinnor som stöttar Camilla efter den starka kritiken. Även artisten Nanne Grönvall och tv-profilen Jessica Almenäs väljer att steppa in.

”Åååh vad ledsen jag blir att så många kommentarer där handlar om ett struket linne, istället för hur fin hon är. Tack för att du visar och står på dig i att vi ska lägga tid på pepp istället för gnäll på ytliga, dumma saker. Fina, fina Polly! Massor av kärlek”, skriver Nanne.

”Läste kommentarer nu och blir så TRÖTT. Vem orkar/hinner stryka?!? Så ser mina barn ut jämt och jag med för den delen”, skriver Jessica.

LÄS OCKSÅ: Martin Melins kärleksbeslut efter skilsmässan från Camilla Läckberg

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarcks relation till Camilla Läckberg efter Lyckoviken

Senaste nytt