Camilla Läckberg om nya villan i Enskede – viktiga detaljen i hemmet

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckberg och hennes sambo Simon Sköld har nyligen köpt ytterligare ett hus.
Planen är att familjen ska bo i den nya villan permanent.
Nu avslöjar Camilla den viktiga detaljen om huset, som ligger i Enskede!
Henrik Fexeus avslöjar tipsen han fått från Camilla Läckberg inför Let's dance
0:36

Efter reklamen: Henrik Fexeus avslöjar tipsen han fått från Camilla Läckberg inför Let's dance

(0:36)

Slå på ljud

Camilla Läckberg, 47, är främst känd för sin titel som deckarförfattare. Hon slog igenom med Fjällbackaserien, tio deckarromaner som utspelar sig mitt i idyllen på västkusten.

Bokserien blev en sådan succé att den även gjordes till en tv-serie bestående av tolv långfilmer – Fjällbackamorden.

Hon har fått ta emot flertalet prestigefulla priser för sitt författarskap – bland annat SKTF:s pris Årets författare 2005, Folkets litteraturpris 2006 och Sveriges bäst sålda författare 2009.

Men utöver att skriva deckare syns hon dessutom ofta på tv och i media. Hon var en av programledarna i Läckberg och Rudberg, medverkade 2012 i Let's dance och är delägare i smyckesföretaget Sahara Silversmycken.

Camilla Läckbergs liv med maken Simon Sköld och barnen

Camilla Läckberg har varit gift vid tre tillfällen och fått barn med samtliga – vilket resulterat i fyra barn för författaren.

Hennes två äldsta barn, Wille, 19, och Meja, 17, fick hon tillsammans med sin första make, Micke Eriksson. Camillas nästa äktenskap var tillsammans med tv-profilen Martin Melin, 55, och med honom fick de sonen Charlie, 11.

2013 gick Camilla och Martin skilda vägar och hon träffade sin nuvarande make, Simon Sköld, 34, en professionell MMA-utövare. Paret har tillsammans dottern Polly, 5.

Den viktiga detaljen i familjens nya villa i Enskede

Paret har inte legat på latsidan när det kommer till att köpa och sälja bostäder. Deras före detta lyxiga lägenhet lades ut till försäljning och paret köpte ett hus för familjen att bo i – i Enskede.

Men Camilla och Simon har ytterligare ett hus. Nämligen ett lyxigt hus vid namn Villa Lumos. Under en period var det meningen att de var här familjen skulle bo på heltid, men de planerna kom att ändras och kommer nu istället vara ett lyxigt sommarhus att tillbringa lediga dagar på.

När Hänt träffar Camilla på hennes bokrelease i veckan avslöjar hon en viktig detalj om huset i Enskede där de kommer att bo permanent.

– Det enda vi kommer göra är att bygga in ett bibliotek i ett av rummen. Jag måste ha böcker och ett bibliotek.

I övrigt är villan helt rustad och de kommer bara att fixa till smådetaljer. Inga stora renoveringsplaner alltså.

FOTO: Johan Jeppsson/TT/Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN