LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg i tårar efter händelsen med sonen Wille

01 mar, 2022 
Lovisa Ström
Camilla Läckberg
Som förälder kastas man ofta mellan starka känslor.
I Svenska powerkvinnor får man nu se när Camilla Läckberg bryter ihop efter händelse med sonen Wille.
– Jag är en lipsill, erkänner hon.
Annons
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

Alla kan nog hålla med om att Camilla Läckberg är Sveriges stora deckardrottning.

Under sin karriär har hon sålt imponerande antal böcker över hela världen, och än idag fortsätter hon att gå från succé till succé.

Men när Camilla inte skriver på sina böcker umgås hon med sin familj, och det är tydligt att hon de betyder mycket för henne.

I realityserien Svenska powerkvinnor brister hon nu ut i gråt efter en stark händelse med sonen Wille.

Camilla Läckberg om relationen med sina ex

Camilla har sonen Wille tillsammans med sin första make Micke Eriksson. De gick skilda vägar 2007 och strax därefter träffade hon kändispolisen Martin Melin. De var gifta i fyra år innan de gick skilda vägar år 2014. Idag är hon gift med Simon Sköld.

Men trots att Camilla och de tidigare kärlekarna inte längre är ett par har de fortsatt god relation till varandra, och i Svenska powerkvinnor får man se att Martin även har en fin relation till Camillas nya kärlek Simon.

Annons

– Simon och Martin kommer jättebra överens. De hamnar ofta i ett hörn och sitter och snackar och sådär, säger hon och fortsätter:

– Vad jag tror att jag bidrar med, när det kommer till att få relationen med ex att funka, är att jag är ganska prestigelös. Huvudsaken är att det funkar och sen hur man gör saker är inte så himla noga.

– Det har blivit någon slags norm att man ska vara osams när man skiljer sig och man ska hata den nya och att det som vi gör anses vara konstigt. Att vi faktiskt kan vara i samma rum, fira högtider tillsammans, skratta ihop och att barnen kan känna den tryggheten. Jag tycker vuxna människor ska skärpa sig och tänka på barnen, sluta vara så själviska och faktiskt göra sitt bästa för att komma överens.

Camilla Läckberg i tårar efter händelsen med sonen Wille

Förra året var det dags för Camilla och Mickes son Wie att ta studenten, och i Svenska powerkvinnor kommer man få följa förberedelserna inför den stora dagen.

Annons

Och det är då känslorna väller över hos Camila.

– Jag blir väldigt sentimental när jag ser min lilla lilla kille som gick runt med sniglar i fickan när han var liten. Nu står han här med tjusig kostym och ser alldeles vuxen ut, säger hon och fortsätter:

– Det handlar inte om separationsångest i mitt fall. Jag har inte så stor separationsångest, jag litar på att de kommer att flyga iväg och komma tillbaka. Det handlar så mycket om stolhet. Jag tycker att de har blivit så fina människor. Jag är väldigt stolt över de och jag är en lipsill och väldigt sentimental av mig och de brukar skämmas när jag gråter såhär.

Annons