Camilla Läckberg om 3-åriga dotterns stora förvandling

Camilla Läckberg om 3-åriga dotterns stora förvandling
Camilla Läckbergs yngsta dotter Polly har blivit 3,5 år gammal.
Enligt författaren själv flyger tiden i väg – att hon knappt själv hänger med.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 43, och maken Simon Sköld, 31, fick dottern Polly för 3,5 år sedan. Deckardrottningen har sålt miljoner böcker världen över, mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka.

Annons

När Polly fyllt två år delade Camilla med sig av gravidbilder från tiden hon väntade dottern. De överraskande bilderna på henne och Simon fick en hel del starka reaktioner. En av anledningarna till det var att båda två var klädda i underkläder.

Kommentarerna från följarna var till övervägande del positiva, men några av hennes följare tyckte att det var olämpligt att lägga ut en av bilderna i och med att den var lite avklädd.

Annons

Då mötte Camilla kritiken med en kommentar på Instagram: ”Var absolut inte särskilt många kritiska kommentarer till förra gravidbilden. Mest kärlek. Men förvånas ändå 2018 över de få kritiska som ändå alltid kommer. Från kvinnor. Som tycker man bör skyla sig”.

I dagarna var det dags för en ny bild angående Polly, men denna gång var det dottern själv som prydde bilden. Camilla passade även på att poängtera Polly blev hennes sista bebis, hur man nu ska tolka det?

”Time flies”

Att det kan kännas som att tiden går fort när barnen växer och knakar är nog inte någon nyhet, samma känsla har även Camilla Läckberg gällande Polly.

”Helt ofattbart att den här bebisen, min sista, nu är 3,5 år gammal….. #Polly #TimeFlies”, skriver Camilla om dottern på Instagram.

Annons

Följarnas reaktioner

Några som reagerat på Camillas bild och om att tiden går fort är Camillas följare, då kommentarsfältet går varmt. ”Och vilken fantastisk ålder det är. Min 3,5 åring ger oss både glädje och frustration i ett. Tänk vilket självförtroende de har i den åldern. Man önskar att de får behålla den livet ut”, skriver en i bildens kommentarsfält.

”Skulle du säga nej om Simon sa ja till en till?”, frågar en annan. En fråga som dock förblev obesvarad av Camilla.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…