Fansen jublar efter Simons kärleksgest till Camilla Läckberg

Fansen jublar efter Simon Skölds kärleksfulla gest till Camilla Läckberg.
Camilla Läckberg delar med sig av en privat sms-konversation med maken Simon Sköld – och innehållet i makens meddelanden får Camillas följare att hurra över parets relation.
”Äkta kärlek”, skriver en.
Annons

Det är nu fem år sedan stjärnförfattaren Camilla Läckberg, 45, och MMA-fightern Simon Sköld, 32, träffades och inledde sin kärlekssaga. Under åren ihop har de hunnit gifta sig och skaffa gemensamma dottern Polly, 3. När hon kom till världen utökades familjen, som förutom Camilla, Simon och Polly även består av barnen MejaWille och Charlie som Camilla har sedan tidigare relationer.

Annons

Några fler barn är dock inte på tapeten. Både Camilla och Simon har tidigare uttalat sig om att de inte har planer på att skaffa fler barn.

”Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, har Simon tidigare förklarat i ett inlägg på Instagram.

Så håller Camilla och Simon kärleken vid liv

Makarna har hela tiden många bollar i luften och hösten har varit väldigt intensiv för de båda. När Hänt träffar Camilla och Simon under Pascal Engmans bok-release för nya boken Råttkungen gav Camilla besked om hur mycket de har att göra.

Annons

– Vi kör nästan lite dygnet runt-jobb just nu. Men det är roligt, förklarar Camilla Läckberg för Hänt.

Trots den intensiva jobb-perioden ser paret till att få tid för varandra.

– Vi jobbar ju mycket hemma båda två, så då är vi ändå hemma. Så kan vi ibland när vi jobbat hemma hela förmiddagen gå och ta en lunch, vi två. Då har vi en timme där vi sitter och pratar, stämmer av, berättar Camilla Läckberg vidare, och fortsätter:

– På kvällarna är vi också väldigt bra på att ta en stund tillsammans. Vi kollar ju väldigt mycket på tv-serier. Det kan man ju tycka är såhär, ”sitta och titta på tv, det är inte så roligt”. Men för oss är det vårt sätt att umgås och koppla av, att titta på en serie som vi båda gillar.

Simons kärleksfulla gest till Camilla

Att makarna försöker prioritera tid med varandra blir också tydligt i ett av Camilla Läckbergs senaste Instagram-inlägg. I inlägget har författaren delat en skärmdump på en sms-konversation som hon haft ihop med maken, där Simon förklarar att han vill klämma in kvalitetstid med Camilla under hennes tandläkarbesök.

Annons

”Man känner sig rätt efterlängtad när maken t.om. vill hänga med när jag ska till tandläkaren i eftermiddag”, skriver Camilla i inlägget.

Simons kärleksgest får Camillas fans att glädjas över makarnas relation och i kommentarsfältet uttrycker de sin lycka över sms-konversationen.

”Snacka om goals. Håll hårt i honom!”, skriver en.

”Äkta kärlek”, skriver en annan.

Annons

”Det om något är kärlek. Jag gläds med er båda”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/DPPA

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…