TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Flickvännens starka ord till Kristin – efter uttalandet om Calle Sterner

07 maj, 2022 
Calle Sterner och Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen vann Let's dance 2019 med dansaren Calle Sterner.
Nu publicerar Kristin en hyllning till Calle på Instagram.
Här är flickvännens starka ord till Kristin – efter kärlekshyllningen.
Annons
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Kristin Kaspersen, 52, är ständigt aktuell med såväl tv, podcast och författarskap. På senaste har vi även sett henne utomlands där hon håller i yogaklasser. Dessutom föreläser hon om bland annat stresshantering, kost och träning. Många bollar i luften för Kristin!

Hon är en av våra främsta programledare med ett register av bland annat Fångarna på fortet, Humorgalan och Nyhetsmorgon.

För alla sina uppdrag i tv har hon bland annat få ta emot priser som Sveriges mest populära tv-personlighet och Sveriges mest populära kvinnliga programledare.

Nu senast har Kristin tillsammans med sina två systrar, Malin Berghagen och Monica Svensson, skrivit en bok om sin mamma Barbro ”Lill-babs” Svensson. En riktig hyllning.

Kristin Kaspersens barn och tidigare förhållanden

Kristin har tidigare varit i ett förhållande med den före detta OS-deltagaren i modern femkamp, Martin Lamprecht. Tillsammans fick de sonen Filip Lamprecht, 25, som de senaste åren kommit att bli en stor mediaprofil.

Annons

Han medverkade i förra årets Let's dance där han tog hem hela tävlingen med sin danspartner Linn Hegdal – som denna säsong tävlar ihop med Filip Dikmen.

Kristin Kaspersen gifte sig senare med programledaren Hans Fahlén. De fick sonen Leon Fahlén, 18, ihop, som har valt att leva sitt liv lite mer i det dolda än sin bror Filip.

Calle Sterner och Kristin Kaspersens relation idag

Två år innan Filip var med i Let's dance ställde Kristin själv upp i programmet. Även hon vann hela tävlingen och fick ta med sin den prestigefulla glasskon hem. En familj som verkligen har dansen i blodet!

Kristin dansade med proffsdansaren Calle Sterner – men många tittare blev denna säsong besvikna när Calle inte var med i startfältet av årets Let's dance.

Men Kristin och Calle verkar ha fin relation till varandra än idag – på hans födelsedag publicerade hon en otroligt fin hyllning till dansaren på Instagram där hon bland annat skriver:

Våren med dig i Let's dance 2019 är bland den absolut roligaste tiden i mitt liv. Att jag och min familj dessutom har, via dig, en vän i din underbara flickvän ger oss bara ännu mer glädje”.

Du är ju magi!!! Stort tack underbara du!!!!”, skriver Calle i en kommentar.

Även Calle Sterners flickvän, Johanna Bohm Hermansson, har kommenterat inlägget. Hon verkar onekligen uppskatta Kristin Kaspersens fina ord om honom!

Kärlek”, skriver Johanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT/

Annons