TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Calle Schulman om relationen med Sofia: "Fantastiskt"

03 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
En oväntad vänskap? Nu berättar Calle Schulman om sin relation med prinsessan Sofia – och om det lyxiga prinsbröllopet han bjöds in på.
Annons

Calle Schulman, 37, har i sex år arbetat med välgörenhetsorganisationen Project Playground, som grundades av bland annat prinsessan Sofia, 32. Han och hans ex-fru Anitha Schulman, 39, var också några av gästerna på hennes och prins Carl Philips, 37, bröllop när de gifte sig 2015. I podcasten “Tankar med” berättar Calle nu om sin relation med prinsessan.

– Jag har jobbat mycket med Sofia och med hennes välgörenhetsorganisation, det är därigenom som vi har lärt känna varandra. De är otroliga, fantastiska, säger han i podcasten.

Calle Schulman minns också tillbaka på det kungliga bröllopet som prinsparet bjöd in honom till, och menar att det var “ett minne för livet”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var fantastiskt, ett minne för livet. Det var otroligt vackert och kärleksfullt. Intimt, fast väldigt stort. Och sen var det en otrolig fest. Jag var kvar på festen till fem på morgonen, men den var inte slut när jag gick, säger Calle i podcasten.

Annons

Calle Schulman har också försvarat prinsessan Sofia och Project playground offentligt, bland annat när tv-profilen Filip Hammar, 41, gick till angrepp mot den 2015. Filip kallade det för “överklass-charity”, vilket fick Calle att rasa. Men i dag har profilerna slutit fred. 

– Vänner är nog att ta i, men vi är inte ovänner längre. Jag hatar att ha aktiva ovänner, så det är jävligt skönt nu. Jag hatar att gå runt och känna att någon tycker illa om mig eller att jag tycker illa om någon, säger Calle om Filip i “Tankar med”.

Foto: IBL

Annons