Calle Schulman talar ut om storbråket med Filip Hammar

Calle Schulman och Filip Hammar har bråkat i två år – men verkar nu äntligen ha slutit fred. I podcasten "Tankar med" berättar Calle nu om det första mötet med Filip. – Vi är inte ovänner längre, säger han.

Det var för två år sedan som ett stort bråk eskalerade mellan Calle Schulman, 37, och Filip Hammar, 41. Anledningen var att Filip, i ett Twitterinlägg samma dag som prinsessan Sofia, 32, och prins Carl Philip, 37, gifte sig, angrep prinsessans välgörenhetsprojekt Project playground.

“Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity”, skrev Filip Hammar då.

Calle Schulman, som under flera år har arbetat med Project playground och även var gäst på det kungliga bröllopet, rasade och skrev snabbt tillbaka “När du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig.” Men bråket stannade inte där. Ett år senare kastade Filip också återigen ny ved på bråkelden genom att ladda upp en bild från prinsbröllopet föreställande just Calle och ex-frun Anitha Schulman, 39, med texten “Glöm aldrig”.

Men efter två år verkar profilerna nu äntligen ha slutit fred. Det är i Daniel Redgerts podcast “Tankar med” som Calle Schulman berättar att han nyligen träffat Filip Hammar och skakat hand.

– Vänner är nog att ta i, men vi är inte ovänner längre. Jag hatar att ha aktiva ovänner, så det är jävligt skönt nu. Jag hatar att gå runt och känna att någon tycker illa om mig eller att jag tycker illa om någon, säger Calle i podcasten.

LÄS OCKSÅ: 3 månader efter separationen – Anitha Schulman har ny kille

Det första mötet skedde på en restaurang på Östermalm i Stockholm, där Calle och Filip båda befann sig av en slump. De fick ögonkontakt, möttes och tog i hand med varandra.

– Vi hade inte så mycket att säga, men vi bara “hej, skitsamma” och tog i hand. Grejen var ju dum, men jag tror inte att det var så illa menat av Filip. Sen tog jag i så jävla mycket själv också, säger Calle Schulman.

Men trots att fred råder, så skulle Calle fortfarande inte vilja umgås med Filip på tu man hand efter det inträffade.

– På tu man hand tror jag inte vi skulle få ihop det, det skulle kanske bli stelt. Men jag har ingenting emot honom. Jag tycker inte illa om honom i alla fall, säger han.

LÄS OCKSÅ: Calle Schulmans lyxkväll med nya kärleken Sandhra

 

Foto: IBL