TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Calle Schulmans lyxkväll med nya kärleken Sandhra

15 mar, 2017 
Johnny Axelsson
Här på ett hotell i Göteborg, väljer Calle Schulman och hans nya kärlek Sandhra Johnsson att visa upp sig tillsammans för första gången.
Annons

Här väljer Calle Schulman, 37, och Sandhra Johnsson, 29, att visa upp sig för första gången bredvid varandra. Det är när paret lämnat Stockholm för en romantisk hotellvistelse i Göteborg som Calle visar upp denna bild på sitt Instagram-konto.

Till bilden skriver han att paret lever lyxigt på ett hotell:

När man rymmer för att man KAN! Mitt nya. Stockholm i all ära. Men ibland blir det kladdigt. Och att då dra till ljuvliga Hotel Pigalle och få veta på vägen dit att de gjort en ny svit som heter Belle med egen cocktailbar och egen kock om man vill och ja – vi är testkaniner för detta men hur KOMMER det sig att Göteborg är bättre än Stockholm på hotellupplevelser?”

Tre och en halv månad efter att han och exfrun Anitha Schulman, 39, gått skilda vägar bekräftade medieprofilen för Expressen att han har en flickvän och Sandhra ska enligt tidningen arbeta som investment manager i en fond.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons