TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

3 månader efter separationen – Anitha Schulman har ny kille

15 mar, 2017 
Lina Linnros
Anitha Schulman har gått vidare med ny kille efter skilsmässan med Calle Schulman.
Annons

I början av veckan berättade Calle Schulman, 37, att han efter skilsmässan med Anitha, 39, har gått vidare med en nya kärlek, Sandhra Johannson.

Nu berättar Anitha i sin podcast Lillelördag att hon också har gått vidare. Hon har varit på kärleksresa i Rom med sin nya kille.

– Jag träffar en kille. Men jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som dom inte behöver ha någonting att göra med. Jag introducerar inte någon ny person som inte behöver vara där rent fysiskt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det nya paret har varit på kärleksresa i Rom och därifrån publicerade Anitha ett flertal bilder, men bara på sig själv.

– Varför vill du inte visa personen på bild?, undrar Ann Söderlund.

– Jag har dejtat den här killen ett tag och jag gillar honom sen är det inget mer med det. Vi har inte uttalat någonting runt varandra och vi kommer inte göra det heller.

Annons

Hon berättar också att det är svår att gå in i en ny relation just nu.

– Jag känner kanske att jag inte kan ge mig själv till någon, inte hela mig. Jag känner att jag inte kan ge bort allt. Jag har ett otroligt stort behöv att skydda mig själv just nu från alla på något sätt. Man kan få bitar av mig själv men inte hela mig, säger Anitha och fortsätter:

– Jag gick in i en relation med Calle väldigt fort efter förra skilsmässan och som jag upplevde det då tog det nästan ett år, kanske mer, innan den gamla skilsmässan gick ur kroppen, den här gången har jag ingen lust att ta med mig en skilsmässa in i nästa relation. Så jag vill, även om det bär mig emot, göra läxan och sitta still i båten. Jag vill komma in i nästa realtion ren, eller vad jag ska säga. Det blir som en ny oskuld på något sätt, konstigt nog.

Foto: IBL

Annons