Brevskrivaren Linnéa i tårar efter Erik Bolags ord i Bonde-söker fru

Brevskrivaren Linnéa och Erik Bolang

TV4
Erik Bolang tar en av sina brevskrivare åt sidan och säger plötsligt det oväntade.
I en intervju med Hänt berättar nu Linnéa sanningen om tårarna i Bonde söker fru – Kärlek åt alla.

Bonde söker fru – kärlek åt alla är i full gång med en ny säsong. Där får TV4-tittarna följa bönderna Erik Bolang och Linn Regild. Detta efter att Erik Carlsson skickade hem alla sina brevskrivare redan i andra avsnittet och Jon-Erik Andersson insjuknade i corona.

Bonden Erik Bolangs plötsliga beslut

I början av onsdagens program har Erik fyra brevskrivare på plats för att dejta men plötsligt gör han tar han ett oväntat beslut med brevskrivaren Linnéa. Duon har tidigare inte fått någon möjlighet till ensamtid, vilket gör att Linnéa snabbt blir förväntansfull när Erik ber om att få gå iväg med henne.

Men det blir aldrig någon tid för att få lära känna varandra – istället ber han Linnéa att lämna gården. Detta trots att det inte är något val som behöver tas den dagen.

– Jag vill vara ärlig mot både dig och mig. Jag har inte fått de här riktiga känslorna, den gnistan att det finns något, säger Erik i programmet.

Linnés syns sedan gråta i programmet och bli omkramad av de andra tjejerna. När Hänt når henne berättar hon mer om känslorna efter Eriks ord.

– Det är klart att man trodde att nu ska jag få lite ensamtid och kände äntligen är det min tur. Det var tråkigt, man hade ju velat varit kvar och visar vem man är eftersom jag aldrig fick den chansen, säger Linnéa.

Linnéa i Kärlek åt alla

Brevskrivaren Linnéa fick sig en chock efter Erik Bolangs ord.

TV4

Vidare förklarar hon att programmet var mer styrt än vad hon hade kunnat ana. Förra veckan var det Linda Lindorff som valde böndernas dejter men detta var information som aldrig nådda brevskrivarna. Linnéa trodde istället att hon hade blivit bortvald av Erik.

– Vi hade ingen aning om att Linda hade valt dejterna, det var ingen som sa det. Det är klart att man kanske tycker att Erik borde fått valt för då kanske han hade valt annorlunda. Eller så hade han inte det, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanningen bakom tårarna i programmet

Linnéa avslöjar också att det fanns en viss anledning till tårarna i programmet som inte riktigt framkommer.

LÄS MER: Bonde söker fru-Patrik Fernlund svimmade på gården

– Jag gråter mest för att jag tyckte att det var skönt att få ett beslut. Skönt att veta om ifall man ska vara kvar eller ska åka hem för det var mycket press, man har kameror uppe i ansiktet hela tiden och man är med folk man inte känner så man är hela tiden på tårna, säger Linnéa och forsätter:

– Det är mest därför tårarna kommer och sen att lämna tjejerna. För jag umgås ju mer med tjejerna än vad jag fick tid med Erik. Allt som allt träffade jag Erik kanske en kvart ensamtid så jag känner ju inte Erik så.

Linnéa kan idag även se både för- och nackdelar med att Erik tog beslutet att skicka hem henne utan att produktionen hade bett honom ta ett val.

– På ett sätt kan det ändå vara skönt att inte bli bortvald på ett val. Att man ändå får gå ifrån i från gruppen och Erik kan säga vad han känner. Men man är då också helt oinställd på att få det, säger hon.

Än har Linnéa inte funnit kärleken men nu fortsätter hon sin jakt på egen hand utanför programmet.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges relationen till Benjamin Ingrosso efter Niclas Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Så berättade Carina Berg för maken Erik om nya graviditeten: ”Han började tvärgråta”

Senaste nytt