TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bråding visade förlossningen för sonen: "Var obehagligt"

07 mar, 2017 
Malin Ljung
För att få sin 2,5-åring att förstå hur lillebror kom till världen valde Sanna Bråding att visa sin förlossningsfilm för honom. "Först tyckte han det var obehagligt, sen hade han en del frågor", berättar nöjesprofilen i P5 Stockholm.
Annons

Tvåbarnsmamman Sanna Bråding, 36, födde sin andra son Lakkie-Bee för en månad sen. För att få storebror Kane-Lee, 2, att förstå grejen med varför och hur lillebror kommit till världen valde hon att visa en film från förlossningen för honom.

– Han var med under mina värkar och jag förklarade vad det var för nåt. Sen filmade jag min förlossning för att visa honom. Det kanske många tycker är konstigt, men det gör inte jag, säger Sanna Bråding i P5 Stockholm.

Hon förklarar vidare att hon tror på att involvera, förklara och prata med barn redan från början. Att man inte ska underskatta att de kan förstå svåra saker, som till exempel hur barn kommer till världen.

– Först tyckte han att det var obehagligt att se. Sen hade han en del frågor. Men nu tror jag han förstår att han kommer från magen och jag tänker att allt det där är naturligt, säger Sanna Bråding i radioprogrammet.

Sanna har lagt ut sin förlossningsfilm på Youtube, vilken kämpe hon är! Foto: Faksimil Youtube

Den 36-åriga nöjesprofilen har tidigare ifrågasatts och kritiserats i sin roll om mamma, något som för gemene förälder kan kännas hårt. Men Sanna står ändå stadigt och tror på sig själv.

Annons

– Jag är så van vid att få skit, men jag går på min magkänsla och jag ser ju att det jag gör inte skadar mina barn, säger hon.

Sanna Bråding har även publicerat förlossningsfilmen på sin Youtube-kanal och den har i skrivande stund fler än 50 000 visningar.

Vi säger heja Sanna, du rockar, och grattis till nytillskottet!

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons