Idol 2023 marknadsföring banner

Bonde-Susannas familjelycka med Hannes – bilderna visar glädjen

02 jul, 2022 
Susanna och Hannes
Susanna Karlsson träffade sitt livs kärlek i Bonde söker fru 2018.
Tillsammans med sambon Hannes har de välkomnat sitt första barn till jorden.
Nu visar de upp lyckan i familjen – se bilderna här!
Annons
Bonde-Jennys besvikelse efter händelsen med Tom: "Jättetråkigt såklart"
Bonde-Jennys besvikelse efter händelsen med Tom: "Jättetråkigt såklart"

Susanna Karlsson, 31, fann sin stora kärlek under sin medverkan i det populära programmet Bonde söker fru. Det var under sommaren 2018 som kärleken uppstod mellan henne och Hannes Haraldsson, 30, efter att han tagit modet till sig att skriva ett brev till Susanna.

Det har nu gått fyra år och paret bor tillsammans ute på en bondgård utanför Valdemarsvik. Dessutom har de fått tillökning i familjen av deras tio månader gamla son Tor som förgyller deras vardag ute på gården.

På Susannas instagram kan man följa parets resa där lilla Tor ofta står i rampljuset.

Fick diagnos som försvårade chansen att bli gravid

Men resan att bli föräldrar var allt annat än enkel för paret. Efter en tids försök att bli gravida fick hon diagnosen psco som gjorde det svårt för henne att bli med barn.

Annons

”Vintern 2019 så bestämde vi oss för att vi vill ha barn tillsammans. Jag plockade ut min spiral och vi var igång. Men inget hände? Månad efter månad gick och inget pluss på nån sticka”, skrev hon då på sin Instagram.

Men tillslut en dag så fick de det glädjande beskedet att de nu väntade en liten bebis och de kunde välkomna Tor till världen.

Lyckan i familjen – Tors första äventyr

I en tidigare intervju med Hänt avslöjade Susanna att det definitivt finns planer på ett bröllop inom kort – Hannes friade nämligen i slutet av deras säsong av Bonde söker fru.

Och detta glädjebesked är inte det enda som paret har på tapeten. På Susannas Instagram visar hon nämligen upp Tors första besök på Astrid Lindgrens värld – något hon beskriver som en dag hon inte kommer glömma i första taget.

En dag som denna glömmer man inte i första taget! Tors första besök på Astrid Lindgrens värld! Jag förstår ju också att Tor inte kommer komma ihåg ett skvatt, men han hade ändå SÅÅ roligt heeela dagen med sina kusiner och alla andra! Tack för idag!” skrev hon på sin Instagram.

Annons

Se underbara bilderna nedan som även följarna reagerat på med kommentarer som:

”Åh vad underbart”

”Herregud vad de var lika på första bilden”

Annons
Annons