Bonde-Susanna om att utöka familjen 5 månader efter förlossningen

Susanna och Hannes

Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson har inte bara en 5 månaders bebis att ro om. En till familjemedlem tar nu nämligen upp lika mycket uppmärksamhet.
Nu berättar tv-profilen om utökningen som var jobbigare än hon trodde.
”Jag ska inte ljuga”, skriver Susanna i ett inlägg.
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Susanna Karlsson fann sin stora kärlek Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har kärleken spirat mellan turturduvorna och en hel del har hänt sedan dess, både förlovning och barn!

I mitten av augusti välkomnade de sonen Tor, som idag är 5 månader. Men nu visar det sig att Susanna inte bara har sin lilla bebis att ro om, faktum är att familjen numera har en till medlem! Nu berättar Susanna om tankarna och känslorna över det senaste tillskottet i familjen.

Första bilden på hela familjen efter dottern Mollys födelse

Susanna Karlsson om stressen med den nya familjemedlemmen

Susanna har sedan en tid tillbaka haft en liten valp med namn Lia. Men med både en bebis och hundvalp blir det ibland mycket att stå i, förklarar hon på Instagram.

”Har jag satt mig i skiten? Jag ska inte ljuga och säga att livet blev enklare med en ny liten hundbebis när min människobebis just blivit 5 månader! Och ni var rätt många som ifrågasatte varför jag ens satt mig själv i situationen! Förstår att ni undrar. Men det är inte vilken valp som helst det här. Det är min vän Linn (Hannes väns blivande fru) som tagit valpar på sin fina duktiga kelpie Hia”, skriver Susanna och fortsätter:

”Och jag hade frågat långt innan det var bestämt om det skulle tas valpar på henne, för jag förälskade mig i Hia och vallrasen kelpie. Så jag sa att om det någon gång blir valpar för Hia så vill jag ha en.”

Susanna om kampen med nya valpen Lia: ”Satsa mitt allt”

Susanna avslutar dock inlägget med att hon är införstådd med att det kommer vara en tuff period framöver för hennes del men att det i slutändan kommer vara värt det.

Valpen med namn Lia vill Susanna ge en så bra start som möjligt för att hon senare ska kunna bli en duktig vallhund, förklarar hon i inlägget.

Linda Lindorff med Tor

Under hösten var Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff på besök på gården. Här med lilla Tor.

FOTO: TV4

”Och nu blev det valpar, så det var bara att inse att det kommer bli en tuff period nu med mycket kiss och bajs och uppfostran, men det kommer vara värt det. Och jag kommer satsa mitt allt på att ge Lia en bra start och förutsättningar för att bli en duktig vallhund och myshund också såklart! Så om det blir lite tyst här en period så vet ni vad jag pysslar med.”

Stort lycka till med både valp och bebis Susanna!

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

LÄS OCKSÅ: Bonde-Peja bryter tystnaden efter Benitas familjelycka – relationen idag

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!