bonde söker fru

Bonde-Susanna Karlsson bröt mot lagen – berättar om straffet

Susanna Karlsson.

Mycket har hänt i Susanna Karlssons sedan hon hittade kärleken i Bonde söker fru.
Det senaste är ett bakslag i form av ett lagbrott.
Fick hem en saftig böter givetvis...”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Sommaren 2018 tog Susanna Karlsson ett beslut som skulle komma att förändra hennes liv. Hon valde att medverka i programmet Bonde söker fru. Genom säsongen fick hon dejta fler brevskrivare, men det var en sökande som hon fattade tycke för lite extra – nämligen Hannes Haraldsson.

Kärleken mellan paret växte snabbt och bara tre år senare, alltså sommaren 2021, fick de sitt första gemensamma barn ihop, Tor. Ett år senare avslöjade bonde-paret att de även hade förlovat sig.

Bonde-Susanna väntar sitt andra barn

Men lyckan slutar inte där Susanna berättade nyligen om parets bröllop som väntas äga rum sommaren 2023.

"Sitter och funderar på nästa sommar och BRÖLLOP! Vilka ska vi bjuda, hur ska vi lägga upp dagen. Vad känns viktigt vad vill vi inte ha. Så många beslut att ta! Så mycket pirr och förväntan!", skriver hon i ett inlägg.

Men om bröllopet kommer att kunna genomföras under planerad tid, återstår att se. Susanna och Hannes avslöjade nämligen att de nu väntar sitt andra barn.

Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skriver Susanna på Instagram.

När Hänt nådde parets när vän Michael Backstulid, även känd som ”Bonde-Backis” förklarade profilen att han han hade vetat om graviditeten sedan innan.

"Ja de är klart vi pratat om de. Som nära vän har jag vetat om de ett tag", skriver Backis

Bonde-Susanna Karlssons lagbrott – fått böter

Men nu kommer Susanna med ett allt tråkigare besked. Hon har nämligen åkt fast för fortkörning då en fartkamera lyckades fånga henne i akten. Det berättade Susanna på sin Instagram.

Okej... åkte lite för fort (84 på 70 väg), fick hem en saftig böter givetvis. Inget jag skulle vilja skryta med här, om det inte var för den fantastiska bilden de tog på mig” skriver Susanna.

Men Susanna tog det hela med en klackspark. Hon skämtar nämligen om att hon liknar karaktären Peter Pettigrew från Harry Potter-filmerna på bilden.

Hänt har sökt Susanna för en kommentar.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: YOUTUBE/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN