bonde söker fru

Bonde-Susannas familjs sjukdomstid – bilden på Hannes visar tillvaron

Susanna och Hannes fann varandra i Bonde söker fru

Susanna tog hela svenska folket med storm i sin medverkan i Bonde söker fru 2018.
Nu lever hon familjeliv med fästmannen Hannes och sonen – men den senaste tiden har varit allt annat än lätt.
Nu berättar hon om familjens sjukdomstid och visar upp bilder.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Backis hyllning till vännen Hannes: "Som en bror"
0:27

Efter reklamen: Backis hyllning till vännen Hannes: "Som en bror"

(0:27)

Slå på ljud

Susanna Karlsson var en av bönderna som sökte kärleken Bonde söker fru 2018. Kärleksresan blev minst sagt händelserik med mycket tårar och svåra val. Men det hela slutade riktigt bra. Susanna fann sin stora kärlek Hannes Haraldsson i programmet och idag är de förlovade och föräldrar till sonen Tor, 1.

Men den senaste tiden har varit tuff för familjen, de har tampats med mycket sjukdomar och nu berättar Susanna hur det ligger till.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Familjen sjuka igen: ”Är det något jag hatar så är det att vara sjuk”

Susannas familj har den senaste tiden tampats med en rad sjukdomar och virus. Under nyår hade Tor vattenkoppor och det nya året startade med mer sjukdom, Susanna tror själv att det kan röra sig om influensa.

”Nä jag trodde faktist inte att det nya året skulle börja med influensa? Eller vad det nu är, är det något jag hatar så är det att vara sjuk”, skriver Susanna på Instagram.

Även Hannes och Tor är sjuka i feber.

Hannes med sonen Tor

Hannes och Tor har över 38 graders feber.

FOTO: Instagram

”De är två stannar inne. På mig har febern släppt och jag ska ut och hjälpa stackars pappa som fått göra lagården själv hela veckan”, skriver Susanna.

Susanna och Hannes kärlekssaga: ”Han är världens finaste!”

Sedan Susannas medverkan i Bonde söker fru har hon blivit stor i sociala medier. På Instagram har hon över 80 000 följare och uppdaterar dagligen om familjens tillvaro på gården.

Att kärleken spirar mellan Hannes och Susanna råder det ingen tvekan om. I en tidigare intervju med Hänt har Susanna berättat att hon är stolt över att Hannes vågade skriva ett brev till henne.

– Att du [Hannes] fick tummen ur och skrev ett brev, han är ju väldigt långsam på att ta tag i saker… Han är en romantiker, han kommer alltid hem med ett leende, han ger pussar och kramar och säger snälla saker. Han är världens finaste!

Hänt har sökt Susanna Karlsson utan framgång.

Susanna och Hannes

Susanna och Hannes, ni är så fina tillsammans!

FOTO: ARKIV

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN