Bonde-Susanna bekräftar flytten från gården – nu berättar hon

SUSANNA KARLSSON

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i varandra i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har de bott på Susannas familjegård och sedan ett år tillbaka har de även sonen Tor.
Men nu flyttar några från gården!
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Slå på ljud

Bonden Susanna Karlsson blev snabbt en folkkär profil för svenska folket när hon sökte kärleken i Bonde söker fru. Hennes charm och den genuina viljan att hitta kärleken var något som gick rakt igenom tv-rutan.

Och det slutade ju hur lyckligt som helst! Susanna fann sin livs kärlek, nämligen Hannes Haraldsson. Sedan dess har mycket hänt och idag är de föräldrar till lilla Tor. Det var i augusti förra året som han kom till världen och lyckan var total.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför har inte Bonde-Susanna och Hannes gift sig än

Det var sommaren efter att Susanna och Hannes föll pladask för varandra som de förlovade sig. Hannes friade genom att spela och sjunga Kan man älska nån på avstånd och avslutade med meningen ”vill du gifta dig med mig?”.

Självklart blev svaret "ja" och nästa sommar vankas det bröllop för paret. Om inte coronapandemin hade satt stopp hade paret däremot redan varit gifta vid det här laget. Men nu efter pandemi och bebis kan Susanna avslöja planerna om var och när bröllopet går av stapeln.

Vi vet att vi ska vara på Hannes gamla släktgård i Smålands skogar! Superfint ställe som vi bara längtar efter att få planera den stora dagen för! Det ska fixas lite golv i logen och vigseln kommer säkert bli utomhus med en liten önskan om dragspel eller fiolspel till! Allt känns så rätt nu när Tor är här och förhoppningsvis kommer han gå med ringarna fram till oss

Datum är däremot inte bestämt än, men det blir under högsommardagarna.

Bonde-Susannas katter lämnar gården

Men det är då och nu är nu. Att Susanna älskar att ha djur på gården är något som är säkert och den senaste tiden har hon haft fullt upp med kattungarna. Det har dock inte alltid varit helt lätt när det kommer till katterna. Förra året kunde Hänt nämligen rapportera att Hannes skadat sig efter en incident med en av katterna från förra årets kull.

”Och för er som oroat er för Hannes och kattbettet imorse. Han fick stelkrampspruta och antibiotika, nu har det svullnat mer och han stöder inte bra på benet, men vi ringde 1177 igen och fick stöd i att avvakta om svullnad och feberfrossa skulle uppstå (nu har han endast 36 i temp) så skulle vi åka in. Men så skönt att kunna ringa 1177 och att igenom ett samtal få trygghet och lugn.”, förklarade Susanna då.

Nu är det däremot dags för några att lämna gården – nämligen katterna!

”Dom är ljuvliga nu! Men snart flyttar dom! Obs alla är tingade”, skriver Susanna i ett inlägg på Instagram och visar upp kattungarna.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN