Bonde-Susanna och Hannes i tårar över dödsfallet: ”Läskigt”

Susanna och Hannes

Bonden Susanna Karlsson fann sin stora kärlek i Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018.
Men i samband med den nya säsongen år 2022 brast de båda ut i gråt.
– För läskigt att säga det högt, skriver Susanna på Instagram.
Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här
0:37

Efter reklamen: Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här

(0:37)

Slå på ljud

Susanna Karlsson var en av bönderna i Bonde söker fru 2018 som gjorde stort intryck i tv-rutan. Hon var även en av dem som fann den stora kärleken, för hennes del i smålänningen Hannes Haraldsson.

Sedan dess har kärleken blomstrat och de två har flyttat ihop, förlovat sig och skaffat barn. I Susannas sociala kanaler får vi även följa hennes liv efter programmet och hon delar med sig av livets alla delar.

Det märks även att just Bonde söker fru har en stor plats i hennes hjärta. Tv-profilen berättar nämligen nu om hur hon och Hannes brast ut i gråt efter att ha sett de nya bönderna för årets säsong.

Susanna och Hannes kärleksresa – fick bebis i förra året

Susanna och Hannes hade till en början tänkt gifta sig först, men coronapandemin kom emellan och så blev de gravida istället.

I augusti 2021 kom sonen Tor till världen.

– Han började krypa så tidigt, när det hände var det svårt att se, när man började röra sig åt vänster. Man hann inte se och undrade hur… Man var lite nyfiken på vilken stil han skulle välja. Helt plötsligt kryper han på händerna och fötterna, berättade Susanna nyligen för Hänt i en intervju.

Att Hannes och Susanna träffades i Bonde söker fru tycker hon är fantastiskt.

– Det är väldigt roligt att ha den här historien att man träffades i Bonde söker fru. Jag såg ju senast på Ica alla bönderna på första sidan. Tänk att det där var jag för fyra år sedan, och nu står jag och tittar på tidningarna, det är så svindlande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna och Hannes i tårar över nya bondens historia

Snart drar inspelningen igång för Bonde söker fru 2022. En av årets bönder är Klas Erik Andersson som öppenhjärtigt berättat om förlusten av sin livskamrat.

Detta rörde även Susanna och Hannes till tårar, förklarar hon i en känslosamt inlägg på Instagram.

”Både jag och Hannes började gråta, tror att vi båda föreställde oss hans situation men det var nästan för läskigt att säga det högt, så vi kramades istället och fortsatte titta på dom modiga kärlekstörstande bönderna, hoppas att alla hittar sin stora kärlek så som jag gjorde för 4 år sen”, skriver Susanna Karlsson under bilden.

Så fina tillsammans!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN