Nicklas Eriksson om varför han lämnade Bonde söker fru

Nicklas Eriksson Bonde söker fru

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru väljer brevskrivaren Nicklas Eriksson plötsligt att lämna programmet.
I en intervju med Hänt berättar han nu varför.
– Inte riktigt bekväm, säger han.

Den nya säsongen av tittarsuccén Bonde söker fru är i gång, och precis som vanligt är det ett flertal bönder och brevskrivare som hoppas på att hitta den stora kärleken. Någon som har varit med i programmet är brevskrivaren Nicklas Eriksson, och tillsammans med flera andra har han kämpat för att vinna bonden Patrik Fernlunds hjärta. Men i onsdagens avsnitt kommer han plötsligt med tråkiga nyheter - han har bestämt sig för att hoppa av.

Linda Lindorffs sjukdomsbesked - okända diagnosen

– Situationen var mycket jobbigare än jag trodde den skulle vara. Att flytta in hos en främling med andra främlingar, det har satt igång väldigt mycket tankar som man också har väldigt lite tid att bearbeta, säger han innan han fortsätter:

– Jag var ju förberedd på att det skulle vara lite jobbigt att vara här i och med att man delar en kille med flera andra, men det blev nog lite jobbigare än jag trodde det skulle vara.

När han berättar om sitt beslut för Patrik blir det väldigt känslosamt, och det hela slutar i en lång kram.

– Man blev lite tagen på sängen just nu. Det känns skit. Men Nicklas tyckte nog att situationen var väldigt jobbig, och orkar han inte sommaren så ska man vara ärlig mot sig själv. Det är som det är, säger Patrik om situationen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nicklas egna ord om det tuffa beslutet

I en intervju med Hänt berättar Nicklas om hur det känns att se allt i efterhand.

– Det känns helt okej. Just där och då var det väldigt jobbigt och det var något man fick ta sig igenom, men nu i efterhand känns det som det var rätt sak man gjorde, berättar han.

Han säger att han inte kände sig bekväm med upplägget och att det var situationen i kombination med flera andra saker som gjorde att han tillslut bestämde sig för att lämna.

– Det var väl något som jag tyckte var lite jobbigt hela tiden, att dejta någon på det sättet. Men den kvällen då jag inte kunde följa med på en dejt var jag kvar ensam hemma och under den natten tog jag beslutet att det var dags för mig att åka hem, säger han.

Nicklas prata lite om sina tankar och känslor med produktionen, men säger att det i stort sätt helt var hans egna beslut. Men trots att det kändes rätt i hjärtat var det fortfarande jobbigt att säga farväl.

– Det jobbigaste var väl liksom själva avskedet. Dels till de andra killarna som man blivit ganska bra vän med, men också avskedet med Patrik. Det blev så himla dramatiskt med kameror, en kram och sen att man hoppade in i bilen och körde ifrån.

Han fortsätter:

– Men vi har haft lite kontakt efteråt. Han var väldigt förstående och tog det väldigt bra.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Felizia Andersson Erik Parai Arnesson i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Nicklas Eriksson om åldersskillnaden med Patrik Fernlund i Bonde söker fru