TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nicklas Eriksson om åldersskillnaden med Patrik Fernlund i Bonde söker fru

11 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Nicklas & Patrik Bonde söker fru
Mellan bonden Patrik Fernlund och brevskrivaren Nicklas Eriksson skiljer det sig 13 år.
I en intervju med Hänt berättar Nicklas nu synen på åldersskillnaden, och hur det påverkade deras relation.
Annons
Fem snabba med Patrik Fernlund från Bonde söker fruBrand logo
Fem snabba med Patrik Fernlund från Bonde söker fru

Den nya säsongen av tittarsuccén Bonde söker fru är i full gång, och precis som vanligt är det ett flertal bönder och brevskrivare som hoppas på att hitta den stora kärleken. Någon som är med i årets säsong är brevskrivaren Nicklas Eriksson, och i en intervju med Hänt berättar han om hur det var att spela in programmet.

– Det har varit speciellt. Det är ju ingenting man vanligtvis gör direkt, säger han och skrattar innan han fortsätter:

– Jag har ju inte blivit avundsjuk men det känns ju konstigt när man ser honom gå iväg med andra.

Nicklas kämpar nämligen för att vinna bonden Patrik Fernlunds hjärta, men då det är flera andra som kämpar för samma sak berättar Nicklas om hur det ibland kunde vara svårt att veta om känslorna var besvarade.

– Man var ju oftast i helgrupp och han var väldigt bra på att dela uppmärksamheten mellan oss, så det var svårt att veta om det var just mig han var intresserad av eller inte, säger han.

Annons

Men trots den minst sagt speciella situationen verkar stämningen i gruppen ha varit bra.

– Det var faktiskt väldigt roligt. Jag var väldigt nervös eftersom jag tänkte att det skulle bli rivalitet eller liknande, men det var absolut inget av det utan vi blev bra vänner.

Nicklas om åldersskillnaden mellan honom och Patrik

Men då det skiljer 13 år mellan Nicklas och Patrik är det många som har reagerat. Nu berättar Nicklas om hans syn på situationen.

– Åldern för mig i stort sätt bara en siffra. Jag dras i vanliga fall till äldre män, inte gubbar men folk som är lite äldre än mig. Tänker att så länge man är i samma del av livet så spelar det inte så stor roll när man är född, säger han.

När Hänt frågar om hans familj har sagt något gällande åldersskillnaden säger han att så inte är fallet, utan att det snarare var de som uppmuntrade honom till att köra.

Annons

– Mamma var väl den som var mest peppande om att jag skulle vara med i programmet. Jag var lite tveksam men hon sa bara att ”kör för fan!”. Så det var ingenting de reagerade på.

Han berättar att han märkte att Patrik var äldre på det sättet att han hade hus, bil och fast jobb, men att han upplevde att de rent mognadsmässigt låg i fas. Han säger även att han tror Patrik kände likadan.

– Det är ju lätt att säga saker men han sa ju att det inte var någon stor grej. Jag tycker ändå att han pratade med mig som om jag vore en vuxen precis som de andra.

Annons