LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorffs lycka – visar upp utlandsbilderna: ”Vårt nya hem”

09 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Linda Lindorff
Linda Lindorff
Linda Lindorff är snart tillbaka i tv-rutan i Bonde söker fru. Men nu har hon lämnat Sverige. Efter några kryptiska inlägg undrar nu flera av hennes följare om hon har flyttat utomlands permanent.
”Vårt nya hem”,
skriver Linda på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

I höst är Linda Lindorff, 51, tillbaka i rutan tillsammans med förväntansfulla bönder som letar efter den stora kärleken i Bonde söker fru. I våras ledde hon även dejtingserien Min mamma, din pappa och nyligen har hon varit iväg utomlands för att spela in en ny säsong av Bonde söker fru – jorden runt.

Hon har alltså haft minst sagt fullt upp den senaste tiden!

Så lever Linda Lindorff – avslöjar sitt kärleksknep

Sedan år 2009 är Linda gift med kärleken Jacob Lindorff, 49. Paret har döttrarna Lykke, Wilhelmina och Dicte ihop.

Linda måste ändå anses som något av en expert på kärlek, efter alla år av att hjälpa kärlekstörstande bönder på traven. Nyligen delade hon faktiskt med sig av sina egna kärleksknep:

– Någonstans så är kärleken väldigt fysisk. Även om man inte alltid är sugen på det, så kramas och håll om varandra och håll handen dagligen, att inte glömma bort att vara nära, sa Linda till Aftonbladet tidigare i år.

Annons

.

Linda har minst sagt haft fullt upp den senaste tiden. För några dagar sedan publicerade hon en bild sin familj på Instagram. I inlägget skrev hon lite kryptiskt att familjen hade ett spännande saker framför sig.

I drygt tre veckor har vi varit i Lappland och hunnit med så himla mycket kul. Kvalitetstid och mys. Nu lämnar vi stugan och ger oss ut på nya äventyr. Det kommande året blir ett nytt kapitel i vårt liv.”

I kommentarsfältet frågade vissa nyfiket vad det egentligen var som familjen hade i kikaren. Så här lyder några av kommentarerna:

”Vad skall ni ut på för äventyr?”.

"Nytt kapitel? Nu blev man ju nyfiken
?"

”Vad ska ni nu göra?”

Följarnas kommentarer efter Linda Lindorffs bild: ”Vårt nya hem”

Linda har dock varit fortsatt hemlighetsfull kring det hela. Men nyligen lade hon ut ännu en Instagram-bild som fick följarna att haja till. På bilden syns Linda som befinner sig utomlands, i färd med att gå ner till en pool som ligger precis utanför huset.

”Ljuvligt vakna upp här. Vårt nya hem.”, skriver Linda i inlägget.

Annons

I kommentarsfältet undrar flera personer om Linda har flyttat.

”Har ni flyttat till Mallorca?”,
kommenterar en person.

Så häftigt men precis som andra nyfiken om er flytt…det är bra gjort”, kommenterar en person, skriver en annan.

Grattis till det nya hemmet”, lyder ytterligare en kommentar.

Ett annat tecken som tyder på att Linda och familjen verkar ha tagit sitt pick och pack till Palma, Mallorca, är att dottern Dicte pluggar spanska inför skolstarten.

”Pluggar spanska och förbereder sig för skolstart om drygt två veckor. Kommer bli tufft så klart men hon är så taggad.”, skriver Linda i inlägget.

Om Linda faktiskt har flyttat utomlands, eller om det rör sig om en semester, har hon inte själv bekräftat. Hänt har sökt Linda Lindorff för en kommentar.

FOTO: Magnus Liam Karlsson/Aftonbladet/TT

Annons