LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför bor Anna Brolin i en byggbarack – berättar om inspelningen

09 aug, 2023 
Johanna Talamo
Anna Brolin
Anna Brolin är en folkkär programledare på TV4 som under de senaste tre säsongerna programlett Farmen och är även aktuell med den kommande säsongen.
Nu berättar Anna om boendesituationen.
– Bor på en grusparkering..., säger Anna i P4 Extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Programledaren Anna Brolin och deltagarna är för tillfället igång med inspelningarna för den kommande säsongen av Farmen, på gården i Skillingaryd i Småland – vilket är samma gård som tidigare säsonger.

Det populära tv-programmet går ut på att deltagarna ska ta sig ann olika utmaningar på gården som de får från gårdsbonden och deltagarnas mentor Hans Wincent.

Anna Brolin leder kommande säsong av Farmen

Anna Brolin, som har programlett de tre senaste säsongerna av Farmen har tidigare varit kryptisk kring om det är hon som ska leda den kommande säsongen också.

– I sommar så har jag något på gång, något jag inte får säga riktigt än, sade Anna då och fortsatte.

– Det kan absolut bli mera Farmen. Jag kan inte säga mer än så.

Senare kunde Anna dock gladeligen bekräfta att hon kommer att synas som programledare även i denna säsong av Farmen.

I ett privat meddelande till Hänt beskrev hon då att årets deltagarna kommer att bjuda på en händelserik säsong!

”Mycket drama, mycket känslor och skratt och feelgood och en och annan pakt”, skrev Anna till Hänt.

Anna Brolin om att bo i byggbaracker under inspelningen

Programmet som spelas in under mitten av sommaren i de djupa småländska skogarna, har detta år tampats med kämpiga väderförhållanden.

Annons

I en intervju med P4 extra beskriver Anna Brolin att det trots detta är en väldigt idyllisk plats att vistas på.

– Det är verkligen otroligt idylliskt trots att det regnar och kan vara tuffa väderförhållanden, säger Anna och fortsätter.

– Man ser sig aldrig mätt på att ta den här promenaden in mot den här gården, det blir faktiskt vackrare och vackrare för varje år, det växer på en.

Anna Brolin fortsätter med att beskriva platsen där produktionen och hon själv lever på under inspelningarnas gång. Som inte är fullt så idyllisk som gården deltagarna bor på.

– Men där vi bor, det kanske inte är lika idylliskt för vi bor på en grusparkering, vid en återvinningscentral. Mittemot en mataffär, vilket i o för sig är bra, i Skillingaryd – i byggbaracker. Så att det är ju inte ”Astrid Lindgrens värld” direkt, säger Anna brolin och skrattar.

Vidare förklarar Anna Brolin att trots levnadsförhållandena i byggbarackerna så ser hon, tillsammans med resten av produktionen, till att det är trevlig inne i barackerna, där de gemensamt har olika tillställningar.

– Men vi har det väldigt mysigt inuti de här barackerna, igår hade vi faktiskt en kräftskiva där nere så det blir ju lite ”summer camp” känsla. Det blir en väldigt fin sammanhållning, säger Anna Brolin.

FOTO: HÄNT TV/Karin Törnblom/TT

Annons