LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för deltagarna i Min mamma, din pappa – vilka dejtar?

10 maj, 2023 
Min mamma, din pappa
Vad har hänt sedan inspelningarna av Min mamma, din pappa?
Hänt har kollat läget med nästan samtliga deltagare.
Så här gick det sen efter den romantiska tiden på Villa kärleksudden:
✔︎ Har tagit kontakt med deltagaren och gått på dejt
✔︎ Letar efter gemensamt hus och längtar efter bröllop
✔︎ Bröt plötsligt upp efter insikten i relationen
✔︎ Fann kärleken efter programmet men har nu blivit singel
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappaBrand logo
30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

Den första säsongen av Min mamma, din pappa är nu slut. Programmet kom att bli en stor succé och kärlek har blommat ut under veckorna som deltagarna tillbringat i Villa kärleksudden.

Men hur har det egentligen gått för deltagarna sedan tv-inspelningarna? Hänt har kollat läget med flertal från gänget.

Annina Hohenthal, 56, och Jesper Andersson, 52:

En relation som många kanske inte såg komma var den mellan Annina och Jesper. De två fann nämligen inte varandra förrän mot slutet, då kom de fram till att de nog skulle prova att dejta efter programmet. Sagt och gjort syntes de på en dejt. Nu berättar Annina om träffen med Jesper och hur relationen ser ut idag.

Annina och Jesper

– Jag var i Stockholm i några dagar. Det var väldigt mysigt, vi träffades i flera timmar. Vi bowlade, spelade biljard. Jag gillar Jespers äventyrliga sida, han är väldigt kul att umgås med. Han vill göra saker. Vi har alltid intressanta samtal, han får mig att skratta. Vi har kul ihop och det uppskattar jag, säger Annina.

Annons

– Vi fick någon liten känsla för varandra. Vi sågs lite efter också, vi håller dörren på glänt kan man säga. Jag är lite fegare än vad han är. Det är mycket i livet som ska klaffa så jag har sagt till honom att det är inga stängda dörrar men vi får se med tiden vad som händer.

Det blir fler dejter i alla fall?

– Ja vi kommer ses, absolut. Han kanske kommer hit till Malmö en helg.

Har det uppstått känslor?

– Ja jag tycker väldigt mycket om Jesper och jag tror han gillar mig också, eller jag vet det. Så vi har känslor för varandra, det har vi. Sen att fördjupa det, då måste man ju ses och jag har rätt mycket med mitt jobb vilket han också har. Så vi får se, tiden får utvisa. Vi kommer ses mer och vi kommer att testa vart det kan leda. Han vill gärna att jag ska följa med och segla i sommar för han har en segelbåt och det skulle jag gärna göra.

Även Jesper kommenterar hur relationen har sett ut sedan efter programmet.

Annons

– Vi hade väl en dejt där några veckor efter inspelningen. Det gick så bra så, vi käkade och var på stan. Det var en mysig kväll, sen har vi haft kontakt via telefon och skrivit sms. Och så sågs vi nu igen, vi skyndar långsamt och ser vart vi hamnar.

Finns det känslor?

– Ja jag tycker jättemycket om Annina, det är en jättefin tjej på alla sätt.

Mathilda Segerstad, 47:

Mathilda

Mathilda valde att lämna programmet självmant i samma veva som Sigrid Åhs checkade in. Mathilda hade då dejtat Jesper men kände att ingen man i huset var av intresse och åkte därför därifrån.

– Jag är singel idag och känner mig faktiskt redo att börja dejta igen. Kärlekslivet har legat lite på is efter programmet. Jag har valt att fokusera mycket på jobbet och på mig själv. Jag har börjat planera min nästa konstutställning som är i höst, vilket känns otroligt kul. Annars så ser jag fram emot att Saga tar studenten snart och att det blir en fantastisk sommar, säger Mathilda.

Pia Hjälmkrona, 58, och Lennart Kingsson, 53:

Pia och Lennart

Det gick snabbt för Pia och Lennart att fatta tycke för varandra när Lennart väl klev in i villan. Inom bara några dagar var duon kanske det tightaste paret och för tv-tittarna har duon sett ut att tillbringa varenda sekund tillsammans. Även Lennarts dotter Jennifer Walter, 28 år och Pias son Christian Hjälmkrona, 23, kom väl överens. Men vad hände efter att kamerorna slocknat?

Annons

”Vi är goda vänner och lika så våra unga vuxna. I en bubbla så är allt möjligt men utanför när verkligheten kommer ikapp så blir det betydligt svårare med olikheter och avstånd. Vi alla har fortsatt kontakt vilket är fantastiskt eftersom vi blev så goda vänner. Jag och Lennart är självklart vänner då han är en fantastisk man”, skriver Pia i ett meddelande till Hänt.

Hur ser ditt kärleksliv ut idag?

”Min relation status i dag håller jag gärna för mig själv tills vidare”.

Jussi Ora, 56:

Jussi

Det blev ingen kärlek för Jussi under tiden i Min mamma, din pappa. Men vad har egentligen hänt i hans liv sedan inspelningen?

– Idag är jag singel, jag träffade någon ganska snabbt efter programmet som jag hängde med ett tag men det tog slut i början av året. Sen funkar jag så att jag behöver städa bort gamla spöken inför såna här saker så att jag inte släpar med det in i en ny relation så nu är jag fit for fight igen och redo för att komma ut och träffa någon igen, säger Jussi.

Annons

Du känner dig redo att dejta?

– Nu vill jag börja dejta lite igen, mitt dejtingliv är så att ibland består det av ingenting och ibland mycket. Det beror på humöret och vad jag känner för. Jag är intre intresserad av att träffa jättemånga utan jag vill välja ut lite kvalité och se vad det kan leda till. Det ska bli kul att göra i sommar.

Jessica Grusell, 54, och Stefan Brodin, 54,

Jessica och Stefan

Jessica Grusell och Stefan Brodlin fann varandra under inspelningen. Kärlek uppstod och paret valde att lämna programmet självmant då de ville utforska relationen utanför inspelningsvillan.

Dessvärre gick det inte riktigt som Stefan och Jessica hade hoppats, väl hemma i vardagen tog nämligen relationen slut. Mycket berodde på distansen.

Sigrid Åhs, 49, och Emil Berger, 47:

Sigrid och Emil

Sigrid och Emil har flera gemensamma intressen vilket ledde till många långa samtal i villan. Kärlek uppstod och glädjande nog är paret än idag tillsammans.

Annons

– Det har varit en spännande tid för även när vi kom ut från Villa kärleksudden så fick man leva lite mindre offentligt än vad man hade önskat. Vi träffades väldigt mycket hela tiden, det har vi gjort men det har varit hemma hos varandra. Det har varit jättemysigt, man har verkligen haft tid att lära känna varandra på djupet och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går, det är en fantastik känsla, säger Sigrid.

– Vi har umgåtts väldigt mycket både med barnen och även utan. Vi har även varit med varandras familjer. Det har fungerat väldigt bra. Isabelle och Jonte hittade ju varandra redan i villan och kände att de var som syskon så de har bara hållit stenhårt på det. De trivs väldigt bra och så klickar de jättebra med min lilla pojke.

Hur funkar det för er med distansen?

– Det blir väldigt mycket körande fram och tillbaka men som tur är så är det bara ett par timmar. Det är rätt smidigt och jag tycker om att köra bil. Planen finns, det har vi pratat om ganska omgående. Emil kan tänka sig att flytta ner till Malmö men båda vi har hus och så, så det tar lite tid. Vi skyndar långsamt och har något att ser fram emot och längtar, säger Sigrid och fortsätter:

Annons

– Jag skickade nyss ett hus som var till salu här nere i Malmö, det var helt fantastiskt och sagolikt och sa att det är precis i min smak. Han kände också så, vi tittar på olika hus och ser att vi har samma tankar och idéer.

Det visar sig att planerna på att flytta ihop är inom närtid och längtan över att bli sambon är enorm.

– Man vill inte vänta för länge när man känner att det är så rätt. Vi har ändå varit tillsammans ganska lång tid nu så man börjar landa även om man fortfarande känner pirr i magen och kärlek.

Blir det någon förlovning?

– Jag är lite old school där som jag sa i huset. Även om jag tycker att det är viktigt med jämställdhet så tycker jag i såna här lägen att det är killen som ska falla ner på knä. Så det är en fråga du får ställa till Emil men jag skulle vara beredd på den om den skulle komma. Då skulle jag bli väldigt glad såklart.

Båda förlovning och bröllop är något du verkligen ser fram emot?

Annons

– Ja helt klart.

Även Emil längtar efter dagen då han och Sigrid ska bli sambos samt berättar om den stora lyckan.

– Det är samma pirr och känns fortfarande lika bra efter alla dessa månader, säger Emil till Hänt.

Vidare berättar han om bröllopsplanerna.

– Varken Sigrid eller jag har tidigare varit gifta så det är en dröm som vi båda har. Sigrid berättade ju i programmet att hon vill gifta sig i Las Vegas men det är då efter som en plojgrej så först ett riktigt kyrkbröllop. Men jag kan verkligen tänka mig en cool Las Vegas-vigsel, absolut.

När ska du fria då?

– Ja du säg det, det har vi inte pratat om.

Tanja Madsen, 54:

Tanja

För Tanjas del uppstod ingen kärlek i huset men hon har än inte gett upp jakten på kärlek.

”Idag är jag singel men är öppen för att träffa någon; har börjat dejta lite smått. Min dotter och jag har fått en massa positiv feedback från kända och okända - bara kärlek. Jag tror på en spännande vår och sommar. Jag ser ljust på framtiden och tror att det finns möjlighet att träffa en blivande partner. Det är jag värd”.

FOTO: TV4

Annons