hänt exklusivt

Bonde söker fru-Lina om att dejta Matthew – nu avslöjar hon: ”Han är..”

Matthew och Lina från Bonde söker fru

Matthew gör succé i Bonde söker fru 2022 och brevskrivaren Lina, från förra årets säsong, har minst sagt fallit för hans dialekt.
Men hon kan inte tänka sig att söka in till honom, här är anledningen!
Jag har aldrig med Bonde-Matthew
0:40

Efter reklamen: Jag har aldrig med Bonde-Matthew

(0:40)

Slå på ljud

Lina Larsson, 29, charmade svenska folket rejält efter hennes medverkan i Bonde söker fru 2021. I slutvalet blev hon vald av bonden Filip Nilsson, 29, och de var ett par i några veckor.

Men med tiden insåg de att de funkar bättre som vänner och då tog Filip istället upp kontakten med brevskrivaren Ellinor Eke Göransson, 29, och de blev ett par. Dessvärre höll inte kärlekssagan för evigt och i våras avslöjade Ellinor att det var slut. Ellinor hörde då av sig till Lina och fann styrka.

Men det var då och nu är nu. I årets Bonde söker fru får vi följa nya bönder och en av dem är Matthew Haggerty, 20, som kommer från Australien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför kollar inte Bonde-Lina på Bonde söker fru 2022

När Hänt når Lina berättar hon om tiden efter hennes säsong men att hon faktiskt inte hunnit se speciellt mycket av årets säsong.

– Jag har faktiskt inte tittat så mycket i år. Jag har haft det på i bakgrunden lite grann bara. Jag blev väl lite mätt på det ett tag men sen har jag faktiskt inte riktigt haft tiden, det har inte blivit att jag haft tid att sitta ner och se det. Men har jag varit hemma har jag haft det på i bakgrunden och då har det varit roligt, säger hon till Hänt.

Trots detta så har ändå en person fångat hennes uppmärksamhet, nämligen Matthew.

– Han har ju fruktansvärt snygg röst, så mycket vet jag, säger Lina till Hänt.

Därför vill Lina inte dejta Bonde-Matthew

Att Matthew har en underbart härlig dialekt är nog något som de flesta kan hålla med om. Men i Linas fall betyder den mer än så, hon får nämligen tillbaka massa roliga minnen.

– Jag har ju bott i Australien, alltså jag hamnade där för jag back-packade och så blev jag kvar ett tag. Jag har till och med bott på sjukhus efter en olycka, jag har gjort allt i Australien, jag älskar det! Jag har till och med träffat en australiensk kille, förklarar hon för Hänt.

Men att söka in för att dejta Matthew verkar dock inte vara på tal för Lina, som nu är singel.

– Nej han är för ung. Men han verkar väldigt trevlig av det lilla jag sett ändå, och hört framför allt, säger hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN