Bonde söker fru-Heidi om mobbningen från tjejerna i Bonde söker fru

JESSICA, HEIDI, BONDE SÖKER FRU 2021
Exklusivt

Brevskrivaren Heidi drog sig undan lite från de andra tjejerna i Bonde söker fru 2021.
Nu berättar hon för Hänt att det handlade om att hon blev utsatt för mobbning och utfrysning.
– De stötte ut mig, säger hon till Hänt.

Bonde söker fru 2021 är i full gång och i vanlig ordning är det starka känslor som uppstår på de olika bondgårdarna.

En gård som fått mycket uppmärksamhet är den som ligger i Björnås, där mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, bor. Heidi, Benita, Jessica och Camilla var de tjejer som han till slut valde att dejta vidare och ta med sig till gården.

Väl framme på gården har det dock inte varit helt frid och fröjd alla gånger. Heidi har tidigare berättat för Hänt att hon smög ner Peja som låg och sov. Detta är dock något som Peja dementerat för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde söker fru-Heidi om mobbningen på gården

Av det som tv-tittarna fått se så verkar stämningen på Pejas gård vara lite ansträngd. Hittills har man kunnat se att Heidi dragit sig undan lite smått och nu berättar hon för Hänt att det hade med de andra tjejerna att göra.

– Jag hade kunnat anpassa mig om de andra hade varit villiga att umgås med mig. Om de hade släppt in mig i gruppen så hade jag kunnat anpassa mig, men de släppte inte in mig. Utan de frös ut mig och mobbade mig och de var rent otrevliga mot mig, och då höll jag mig undan, förklarar Heidi för Hänt.

Hon menar att mobbningen började redan på Sundbyholm, vilket är slottet där alla brevskrivare och bönder möts för allra första gången för speed-dates.

– Det började redan på Sundbyholm, att de kallade mig öknamn så redan då var vi ju inte vänner. Jag hade andra vänner på Sundbyholm men han valde ju bort dem, som jag hade velat att han skulle ta med till gården, förklarar Heidi och syftar på att Peja borde valt att ta med hennes vänner istället.

Tildes ilska mot TV4-kollegan – ryter ifrån: ”Provocerad”

Heidi försökte bli vän med de andra tjejerna

Heidi berättar att hon försökte ge tjejerna en chans och försöka bli vän med dem, men enligt Heidi ska hon ha blivit avvisad.

– Som du får se i programmet, så försökte jag göra mat åt dem, jag försökte vara trevlig och umgås, men de svarade inte på tilltal. Så de stötte ut mig och jag drog mig undan, så var det. Men det var inte svartsjuka från min sida, de tyckte inte om mig bara. De stötte ut mig!, säger Heidi och fortsätter:

– Om jag kom och satte mig med någon och försökte prata så svarade de inte, de pratade bara med varandra. Jag fick sitta för mig själv och vara tyst.

Brevskrivaren Jessica håller inte med om Heidis berättelse

När Hänt når en annan av Pejas tjejer, nämligen Jessica, så berättar hon att hon har en lite annan bild av situationen.

”Heidi valde att gå undan och vara för sig själv ganska ofta för att, som hon sa ”samla sina tankar”. Hon valde att äta sin frukost före oss andra och hon lagade sin egen middag.”, skriver Jessica i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Hon menade att hon var glutenintolerant och ville inte använda samma knivar och skärbrädor, ifall det fanns spår av gluten. Jag upplevde absolut ingen mobbing på gården. Tvärtom så pratade jag med henne lika mycket som med de andra.”

LÄS OCKSÅ: Alla låtar Idol-deltagarna sjunger nästa fredagsfinal

LÄS OCKSÅ: Sader Issas pappa har Downs syndrom: ”Jag är så stolt över honom”

FOTO: TV4

Senaste nytt