Bonde-Ellinor visar upp familjelyckan – bara veckor efter uppbrottet

Filip Larsson och Ellinor Eke-Göransson

I maj kom nyheten som att Bonde söker fru-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson hade gjort slut.
Nu bara veckor senare berättar Ellinor om den stora familjelyckan.
”Så lyckligt lottad”, skriver hon på Instagram.
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

När bonden Filip Nilsson, 28, sökte kärleken i Bonde söker fru 2021, kom han väl överens med två av brevskrivarna, och tycktes ha svårt att bestämma sig för vem av dem som han ville gå vidare med.

Slutvalet landade på Lina Larsson, 28, men strax efter att kamerorna slocknat tog relationen slut. I slutprogrammet fick tittarna se att Filip därefter hade kontaktat Ellinor Eke-Göransson, 28, och duon gav sin relation en ny chans.

Filip och Ellinors plötsliga uppbrott efter lyckan på gården

Filip och Ellinor spenderade nästintill ett år tillsammans innan de plötsligt bekräftade att de gått skilda vägar. Det var på Instagram som Ellinor delade ett inlägg där hon berättade om uppbrottet.

”Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar. Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd”, skrev då Ellinor.

Sedan uppbrottet har Ellinor flyttat ifrån gården som ligger utanför Strömsholm och är idag bosatt i Väderstad.

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Se klippet här!

Nya bilden visar stora familjelyckan – efter tuffa tiden

Ellinor som sedan uppbrottet blivit allt mer aktiv på sociala medier har nu delat ett inlägg som visar på att hon trots den kraschade relationen känner stor lycka över livet. I ett inlägg berättar hon nu nämligen om tacksamheten över sina familjemedlemmar.

”Nu är det ju så att jag råkar vara så lyckligt lottad att mina syskon även är mina bästa vänner. Dom här två har alltid betytt mest i mitt liv och kommer alltid att göra.Vi har gått igenom allt och lite till ihop och det finns ingen som är så stolt över er som jag är. Ni är bäst”, skiver Ellinor till ett bildspel med bilder på sin bror och syster.

Foto: TV4

SENASTE NYTT!