Bonde-Simons nya glädjebesked med flickvännen Amanda

Simon Ohlsson från bonde söker fru har blivit sambo med nya flickvännen
Simon Ohlsson fick sitt hjärta krossat i förra säsongen av Bonde söker fru. Nu har han hittat kärleken på nytt och avslöjar att han och flickvännen tagit nästa steg i relationen.
Annons

Simon Ohlsson, 27, från Öland var en av de kärlekssökande bönderna i förra säsongen av TV4:s Bonde söker fru. Efter några hektiska veckor med fyra tjejer på gården verkade det som att Simon äntligen hade hittat kärleken i Frida.

Men när paret skulle åka på sin kärlekssemester till Rhodos dök Frida aldrig upp på flygplatsen. Hon svarade inte heller i telefon när Simon ringde och det var från produktionsbolaget han fick veta att hon inte ville träffas mer. Efteråt följde en tuff period för bonden som drog sig tillbaka till gården för att läka sitt hjärta.

Annons

För Expressen berättade han i början av året att han nu äntligen hade börjat dejta igen. Tjejen som fångat hans hjärta heter Amanda Håkansson och jobbar på ett sjukhem för äldre.

Annons

– Hon är en väldigt fin människa och väldigt omtänksam och väldigt trevlig och rolig att hänga med, säger Simon till Hänt.

Träffade flickvännen i en bar

Paret träffades i en bar i Kalmar. Då pratade de inte med varandra, men Amanda lade märke till Simon och skrev några månader senare till honom på Facebook. Det var kärlek med en gång och Simon berättar att han känner sig väldigt trygg tillsammans med henne. Trots sitt bagage och det tidigare krossade hjärtat kan han lita på Amanda till hundra procent. Nu berättar han att de har tagit nästa steg i sin relation.

– Hon har flyttat in på gården, säger han och fortsätter:

– Det kändes så bra med allting och vi fungerar så bra tillsammans och det känns som att det här kommer hålla hela vägen.

Simon Ohlsson om bröllop och barn

Om de har pratat om familj och bröllop vill han ännu inte avslöja, men han säger att han är lyckligare än någonsin just nu.

Annons

– Jag är så jäkla glad att jag har hittat Amanda. Det känns så jäkla rätt. Jag har sagt det till Amanda flera gånger, jag hade aldrig kunnat drömma om att ha det så bra som jag har det nu. 

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…