ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Bonde-Pejas relation till Jessica idag – efter att hon lämnade

01 feb, 2022 
Bonde-Jessica i vitt linne och silverhalsband.
Bonde-Peja var en av bönderna som sökte kärleken i senaste säsongen av Bonde söker fru.
En av brevskrivarna, Jessica, blev snabbt en favorit hos honom.
Men Jessica valde tyvärr att lämna gården... hur är deras relation idag?
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Senaste säsongen av det populära TV4-programmet Bonde söker fru skildrade fyra svenska bönders jakt på kärlek. Mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 64, var en av dem.

Pejas kärleksresa började med att fyra förväntansfulla brevskrivare flyttade in på gården; Jessica, Camilla, Benita och Heidi. I slutvalet stod det mellan Camilla och Benita, men en bidragande faktor till det var att Heidi och Jessica valde att lämna självmant.

Heidi lämnade då hon kände att hennes kärlek inte var besvarad. Anledningen till att Jessica lämnade var för att hon tyckte att det var påfrestande att dejta en man som dejtade andra kvinnor samtidigt.

Bonde-Pejas kärleksresa i tv-programmet Bonde söker fru 2021 – känslorna för Jessica

Men Jessica var lite av en favorit hos Peja under programmets gång, så vi är därför nyfikna på att veta hur relationen ser ut idag.

Annons

Det var i avsnitt 7 av den rafflande Bonde söker fru-säsongen som mjölkbonden fick motta Jessicas beslut att lämna. I samtalet med Peja påpekar hon noga att det inte är brist på intresse för honom, utan att det istället handlar om situationen med de andra tjejerna.

– Jag blev ju lite snopen av det här beslutet som hon hade fattat under natten. Hon har ju varit lite av en favorit redan sedan brevskrivningen, säger Peja i programmet.

Här berättar Jessica för Peja om beslutet att lämna gården och Bonde söker fru 2021.
Här berättar Jessica för Peja om beslutet att lämna gården och Bonde söker fru 2021.

Bonde-Peja om relationen till Jessica idag: ”Vi har...”

För den som såg säsongen var det tydligt att Peja utvecklade starka känslor för Jessica. Kanske låg det till grund för att det inte höll med Benita? Det vet vi inte.

Annons

Men Peja berättar nu för oss att han och Jessica har upprätthållit en kontakt efter programmet:

– Jag har pratat och haft kontakt med Jessica, ja. På sms. Vi har en vänskaplig nivå och vi har skickat lite God jul och Gott nytt år-hälsningar och så där, säger han.

Han berättar också att han har kontakt med Heidi och Benita fortfarande. Inte så illa med tre av fyra brevskrivare.

– Camilla har jag nog tappat kontakten med, avslutar han.

FOTO: TV4

Annons