ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Matthew och Fridas träff efter programmet – se bilden: ”Trevligt”

04 jan, 2023 
Frida Hermansson och Matthew Haggerty
Frida Hermansson valde att lämna Matthews gård i Bonde söker fru.
Men nu syns de tillsammans på en bar och Matthew berättar om mötet för Hänt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig med Bonde-MatthewBrand logo
Jag har aldrig med Bonde-Matthew

Matthew Haggertys, 20, hopp om att finna den stora kärleken att dela sitt liv med i Bonde söker fru gick inte riktigt som han tänkt sig. Till en början såg dejtandet ut att gå som på räls för bonden men senare lämnade tjej efter tjej gården på eget bevåg – tills han var ensam kvar.

Brevskrivaren Frida Hermansson var först ut att lämna gården och var dessutom den tjej som Matthew verkligen fick upp ögonen för. När han nyligen var på besök i London där Frida är bosatt blev det inte att de träffades.

Ja, jag har varit för London. Är på flygplatsen för att flyga tillbaka till Stockholm just nu. Kunde dock inte träffa Frida eftersom jag tror att hon stannade kvar i Sverige för nyårsafton” skriver Matthew i ett meddelande till Hänt.

Annons

Men när Matthew väl var tillbaka på svensk mark så befann sig båda två i Stockholm och bestämde sig för att mötas upp.

Matthew och Fridas återförening i Stockholm

Sedan inspelningen av Bonde söker fru i somras har de haft lite kontakt med varandra. Frida har berättat för Hänt att han velat ha mer kontakt än henne och att hon fick sätta ner foten tillslut.

– Jag tror att han vill ha mer kontakt än vad jag vill ha. Så jag har fått sätta ner foten, säger Frida och fortsätter:

– Vi har skrivit lite. Men verkligen som kompisar bara för att han är ju en jättehärlig kille liksom och vi umgicks mycket i somras så det vore konstigt om man inte kollade läget ibland. Men sen nu så var det klart också.

Annons

Men nu verkar de alltså vara återförenade och på Instagram syns de sitta på en bar tillsammans och ser minst sagt ut att vara glada att se varandra igen.

Ja vi sågs. Hon var också i Stockholm så jag mötte upp henne och hennes kompis på en drink och för att snacka” skriver Matthew till Hänt och fortsätter:

Det var kul att prata och se henne igen! Det var en väldigt trevlig kväll!

Även Frida berättar för Hänt att det var roligt att ses igen.

Jag och en kompis mötte upp honom efter vår middag på några drinkar. Det var trevligt att catcha upp lite

Skärmdump från Matthews Instagram-story.
Skärmdump från Matthews Instagram-story.

Den verkliga anledningen bakom Fridas avhopp i Bonde söker fru

Anledningen bakom Fridas beslut att lämna Matthews gård avslöjades först efter att programmet hade visats. I en intervju med Hänt berättade hon om samtalet som fick henne att fatta beslutet.

Annons

– Den största anledningen till att jag valde att åka var för att jag fick reda på att jag skulle vara den som blev vald i slutet. Och istället för att bli glad vilket man borde i en sån situation så fick jag istället panik. Det var ett tydligt tecken att det inte var rätt för mig så därför valde jag att lämna där och då, säger Frida.

Hur fick du reda på det här?

– Dels han berättade det för mig själv och sen så var det väldigt underförstått. Alla visste nog det men jag fick det lite mer bekräftat av produktionen också. De sa inte ordagrant att han kommer välja dig utan mer att alla vet att han har gjort ett val och det förstår du också. Så de sa inte rakt ut att du kommer bli vald men det sa han däremot.

FOTO: TV4

Annons