LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Mariette och Mickes ofattbara lycka – 9 månader efter inspelningen

10 maj, 2024 
Loke Westberg
Bonde-Mariette och Michael blev ett par under fjolårets säsong av populära Bonde söker fru och nyligen kunde de berätta att de öppnar ett café ihop.
Nu finns ytterligare skäl för paret att fira.
”Lycka”, skriver Mariette Rosander.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Fjolårets säsong av Bonde söker fru innehöll det mesta.

Det var inte bara programmet i sig som gjorde succé, det blev även fullträffar för kärleken.

Strutsbonden Michael Klingstedt, 57, var en av de vars äventyr som slutade lyckligt när han till slut kunde välja Mariette Rosander, 57, över Jenny Lindberg, 59, under slutvalet.

Sedan sommaren på strutsgården har kärleken spirat mellan de två och nyligen kunde de avslöja att Mariettes dröm går i uppfyllelse.

Det var i slutet av mars som Mariette gick ut och berättade att hennes dröm om att driva ett café nu blivit till verklighet.

Caféet invigt!”, skrev hon på sin Instagram då.

Mariette berättar om parets lycka

Och caféet verkar inte vara det enda som Micke och Mariette kan glädjas åt, faktum är att kärleken spirar mer än någonsin.

I ett inlägg på sin Instagram skriver Mariette om parets första nio månader tillsammans, efter att kamerorna slutat rulla.

Annons

Tacksamhet, lycka & otrolig kärlek, 3 viktiga ord som jag känt varje dag i snart 9 månader tillsammans med Michael och det blir bara bättre & bättre! Tack alla som stöttat, hejjat & alla nära & kära för att ni finns och ger oss så mycket kärlek, ni är otroliga!”, skriver hon i ett inlägg.

På bilderna till texten syns bland annat en bild på Micke och Mariette tillsammans med strutsarna, samt en bild på två ”M” ritade inuti ett hjärta på en sandstrand.

Bonde-parets giftermålsplaner: ”Vi kommer att göra det”

När Hänt besökte Mariette och Michael på strutsgården i början av året berättade bonde-paret om deras giftermålsplaner.

– Jag är ganska säker på att vi kommer att gifta oss. Eller rättare sagt: vi kommer att göra det! Om det blir om ett eller två år, eller vad det nu kan bli, vet jag inte. Vi är rätt öppna när det gäller tidsramen, sa Michael till Hänt då.

Med tanke på det nyöppnade caféet och Mariettes kärleksförklaring till Michael är ett giftermål nästa naturliga steg, och kanske behöver vi inte vänta särskilt länge innan det sitter en ring på Mariettes finger.

FOTO: TV4/Jonas Hessman

Annons